Антологія базового гардеробу: колекція Bevza pre-fall – 2023

Тренды
24.01.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Колекція BEVZA PRE-FALL 23 є антологією повсякденного, комфортного гардеробу, збіркою ключових ключових елементів крою бренду і артизанальних деталей  національної української етніки.

Традиційні рельєфи крою бренду, нові варіанти улюблених усіма "мушель", комфортні сукні і пальто - основа коллекціі. Нова демісезонна колекція зроблена частково вручну та сконцентрована на важливому для бренду BEVZA - сталому споживанні.

Трикотажні сукні виготовлені з віскози і переробленого пластику, светри і кардигани - з переробленої шерсті. Для виробів, зв’язаних вручну використаний органічний котон. Українська спадщина відображена в мінімалістичній сучасній манері в ручних в'язаних жакетах, спідницях, жилетах та у деталях крою одягу.

"Цей PRE-FALL робився в нашому київському ательє в період відключення світла, тому це дуже особлива колекція  для всієї команди. Майстрині, яка виготовляє зразки виробів ручної роботи, доводилося вставати о 5 годині ранку і сидіти біля вікна в’язати, поки на вулиці не стане темно. Стилістично ця колекція створена за принципом моїх особистих вподобань щодо позачасових комфортних речей. Prefall 23 - це ті речі, які я носитиму особисто і які будуть актуальними довгий час.

Лукбук колекції зосереджений навколо сталевого фону, що відображає героїню колекції з середини, навіть якщо вона виглядає такою жіночною та вишуканою, вона змушена бути сталевою. Цю колекцію я присвячую своїй справді героїчній, пристрасній команді", - ділиться Світлана Бевза.

Читайте також: Образ дня: Адель в чорній сукні Armani на концерті в Лас-Вегасі

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).