Періс Гілтон вперше стала мамою

Новини
25.01.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
У знаменитості народився хлопчик
ПОДЕЛИТЬСЯ

Періс Гілтон поділилася радісною новиною на своїй офіційній сторінці в інстаграмі. У сім’ї американської фотомоделі та її чоловіка бізнесмена Картера Реума народився хлопчик. Як пише видання People, це стало можливим завдяки сурогатному материнству.

Гілтон вперше розповіла новини про поповнення в сім’ї, опублікувавши в інстаграмі фото свого малюка, який тримає її за великий палець. “Тебе вже невимовно люблять”, — написала вона під світлиною. 

Ще в лютому 2021 року Картер Руем розповів, що Періс — особистість, яка сяє своєю добротою, робочою етикою та автентичністю, а її голос робить світ кращим місцем, тож він упевнений, що теж саме стосуватиметься їхнього подружнього життя та батьківства. 

Раніше для видання People знаменитість розповідала про своє бажання стати мамою. Тоді ж Періс поділилась новиною, що вони з її чоловіком розпочали процес екстракорпорального запліднення (ЕКЗ) у розпал пандемії Covid-19.

Читайте також: Ченнінг Татум працює над романтичною новелою

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).