Фільм про Мадонну з Джулією Гарнер у головній ролі скасували

Новини
26.01.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Universal Pictures зупинили його виробництво
ПОДЕЛИТЬСЯ

Довгоочікуваний фільм про Мадонну, головну роль в якому мала зіграти Джулія Гарнер, скасували. Як пише Variety, байопік зрежисований самою попзіркою, більше не перебуває на стадії розробки в Universal Pictures. 

Спекуляції щодо долі фільму почались після оголошення Мадонною світового туру. Інсайдери, близькі до співачки, розповіли, що наразі знаменитість бажає сфокусуватися на турі, хоч Мадонна й досі не проти розповісти історію свого життя в кінострічці одного дня.

“Я хочу передати неймовірну подорож, у яку мене завело життя як мисткиню, співачку та танцівницю. Людину, яка намагається прокласти собі шлях у цьому світі”, — висловилась Мадонна про байопік у 2022 році. Вона також додала, що є багато нерозказаних історій, які надихають, й ніхто не розповість їх краще за неї.

Над картиною з виробничою назвою “Маленький горобець” (Little Sparrow) Universal Pictures працювали з 2020 року. Стрічка мала розповісти про сорокарічну кар’єру Мадонни в музиці та кіно. 

Навіть до свого релізу фільм отримав багато уваги через складний процес кастингу, який назвали Madonna bootcamp (навчальний табір Мадонни). Зокрема, кастинг складався з танцювальних тренувань, які тривали 11 годин, а також читань та прослуховувань перед Мадонною та кастинг-директором. Що ж до головної ролі, то кандидатками на неї були Флоренс П’ю, зірка “Ейфорії” Алекса Демі та Бібі Рекса. Однак у підсумку Мадонну мала зіграти акторка Джулія Гарнер, відома за ролями в драмі “Озарк” та серіалі “Вигадана Анна”.

Читайте також: Фільм Шона Пена про війну в Україні покажуть на Берлінале

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).