Фібі Файло повертається в моду: чому цього всі так чекали

Новини
10.02.2023
ТЕКСТ: Володимир Мотричук
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Учора, 9 лютого, стало відомо, що британська дизайнерка Фібі Файло відкриває власний бренд. Цю інформацію опублікували на сторінці її бренду Phoebe Philo. Дизайнерка відновлює творчу діяльність після трирічної творчої перерви.

У пості, опублікованому брендом, зазначено, що вступна колекція буде опублікована та доступна до продажу на їхньому сайті у вересні 2023 року. 

Український телеграм-канал “Fashion Law” напередодні опублікував інформацію з британського сайту інтелектуальної власності. У повідомленні йдеться, що заявка на бренд Фібі Файло була подана 1 серпня минулого року. 

“Phoebe Philo” буде охоплювати парфумерію та засоби догляду, сонцезахисні окуляри та годинники, ювелірні прикраси та біжутерію, вироби зі шкіри, одяг, взуття та капелюхи. 

Фібі Файло була креативним директором Chloé з 2000 до 2006 року, а з 2008 до 2018 року - креативним директором Céline. Період її творчої діяльності з цим брендом ще називають епохою “Old Céline”. За 10 років роботи дизайнерка повернулася до простих і лаконічних форм, а також сформувала сучасний вигляд “спокійного” люксу. 

Після колекції Pre-fall 2018 Файло покинула місце креативного директора бренду. У 2021 стало відомо, що незабаром вона відкриє власний бренд під патронатом LVMH. 

 

Читайте також: Повзунки, сукні та ведмедик Луї: Louis Vuitton представили першу колекцію для новонароджених

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).