Сукні міні, кроп жакети та боді: капсульна колекція Arutiunova до Дня усіх закоханих

Тренды
13.02.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український бренд Arutiunova представив капсульну колекцію, яка була створена до Дня усіх закоханих. 

"Зараз ми понад усе цінуємо моменти радості та час, проведений з найближчими людьми. Ця колекція наповнена коханням. Імітація сердець у вирізах, жіночні силуети, які не залишать байдужим вашого коханого, спокусливий рожевий й завжди урочистий та сексуальний чорний. І звісно, мої улюблені пір’я! Це ідеальні поєднання як для Дня святого Валентина, коли кожна жінка хоче відчути себе неперевершеною, так й для особливих моментів повсякденного життя", – розповідає дизайнерка бренда Анна Арутюнова. 

Капсула складається з 17 елементів одягу. Акцент в колекції зроблено на коктейльні сукні, але не обійшлося й без знакових речей бренда.  Боді в декількох варіантах, кроп жакет, який можна носити з юбкою або брюками, юбки та сукні міні й міді. Закриті сукні з вирізами по спині, оголені плечі, висока талія в юбці й брюках кльош, боді з цільнокроєною балаклавою, нові форми розрізів на сукнях та юбці – речі виглядають грайливо, але водночас більшість з них є цілком адаптивними для повсякдення. Кожна річ має певну цікаву особливість у конструкції або декорі. Це дозволяє урізноманітнити свій образ і виглядати неповторно. 

 

Як завжди у Arutiunova, особлива увага приділяється деталям: незвичайні яскраві гудзики, контрастні застібки, поєднання різних тканин в одній моделі, романтичні вирізи в формі серця. Для декору були використані боа з пір’ям   та вишивка рубкою й кришталем. Дизайнерка Анна Арутюнова працювала з  високотехнологічним поліестером, зокрема з крепом, оксамитом, трикотажем, костюмною тканиною, які добре носяться, не змінюють колір та практично не мнуться. У капсулі два кольори – чорний та яскравий рожевий.

Придбати речі зі святкової колекції Arutiunova можна на 3-му поверсі універмагу ЦУМ та на сайті бренда.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).