Spotted! Кендалл Дженнер і Bad Bunny помітили під час побачення

Новини
09.03.2023
ТЕКСТ: Ірина Задорожна
ПОДЕЛИТЬСЯ
Пару сфотографували після романтичної вечері
ПОДЕЛИТЬСЯ

Супермодель Кендалл Дженнер і пуерто-риканського співака Bad Bunny сфотографували після романтичної вечері. Як повідомляє TMZ, пару побачили в компанії Кайлі Дженнер. Під кінець зустрічі знаменитостей папараці помітили Кендалл та Bad Bunny в обіймах.

Чутки про стосунки зірок з'явилися в лютому після того, як модель та співака побачили в нічному клубі в Лос-Анджелесі. Невдовзі пару знову помітили, коли вони покидали заклад через різні виходи. Повідомляється, що Кендалл та Bad Bunny тоді були на подвійному побаченні з Джастіном та Гейлі Бібер.

Раніше Кендалл Дженнер зустрічалася з баскетболістом НБА Девіном Букером, однак пара вирішила розійтися через складні робочі розклади. Водночас Bad Bunny в минулому зустрічався з дизайнеркою аксесуарів Габріелою Берлінгері. Про стосунки знаменитостей було відомо не так багато, однак наразі Габріелла видалила всі публікації в інстаграмі з Bad Bunny. 

Поки що ні Кендалл, ні Bad Bunny не підтвердили інформації про їхні романтичні стосунки.

 

Читайте також: Ріанна поділилася зворушливими знімками сина

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).