Шоу Victoria’s Secret повернеться в новій версії після чотирирічної перерви

Новости
07.03.2023
ТЕКСТ: Ірина Задорожна
ПОДЕЛИТЬСЯ
Показ не буде таким, яким ми звикли його бачит
ПОДЕЛИТЬСЯ

Чотири роки тому бренд Victoria’s Secret відмовився від свого щорічного ангельського показу. Причиною скасування показу, моделями якого були Адріана Ліма, Жизель Бюндхен та Ельза Хоск, стало бажання бренду еволюціонувати в маркетинговому плані. Тепер же компанія оголошує про повернення шоу — планується оновлення “ангельської” продукції, яка раніше була дуже популярною.

“Ми збираємося надалі інвестувати в бізнес: як у головну продукцію, так і для підтримки нової версії нашого показу, який відбудеться пізніше цього року”, — зазначив фінансовий директор бренду Тімоті Джонсон під час звіту про прибутки компанії.

Знамениті покази Victoria’s Secret часто критикувалися за прославлення нереалістичних стандартів фігури та відсутність різноманітності. Едварда Разека, колишнього директора з маркетингу L Brands, материнської компанії Victoria’s Secret,  New York Times звинуватила в поширенні культури мізогінії та харасменту. Відомою є його відповідь щодо збільшення інклюзивності бренду: “Я не думаю, що ми повинні. Чому ні? Тому що наше шоу — це фантазія. Це 42-хвилинна розважальна програма. Ось що воно таке”.

Тож тепер експерти індустрії попереджають, що застосування старого підходу до показів може нашкодити бренду. Однак як розповідає прессекретар Victoria’s Secret для The Hollywood Reporter, бренд продовжить зосереджуватися на відстоюванні голосів жінок та їхніх унікальних точок зору. Варто зазначити, що сьогодні Victoria’s Secret намагається інвестувати в інклюзивність, конкуруючи з такими брендами як Savage Х Fenty, Parade й Aerie. 

Прикладом нового іміджу бренду слугує їхня кампанія VS Collective, в якій знялися плюс-сайз модель Палома Ельсессер та трансґендерна модель й ЛГБТК+ активістка Валентина Сампайо.

Про повернення модного показу оголосили на тлі падіння доходів Victoria’s Secret, як у магазинах, так і в інтернеті. Ніл Сондерс, керівник аналітичної компанії GlobalData повідомляє, що продажі бренду впали на 7,1 відсотка в порівнянні з минулим роком. 

Читайте також: Белла Гадід стала амбасадоркою бренду Charlotte Tilbury

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).