5 суконь на літо від українських брендів

Тренды
16.03.2023
ТЕКСТ: Володимир Мотричук
ПОДЕЛИТЬСЯ
У передчутті літнього сезону пошуки ідеальної сукні, з якою і на вечірку з друзями, і на прогулянку ввечері, і на “просто так” стають більш актуальними. 
ПОДЕЛИТЬСЯ

Літом як ніколи хочеться, аби кожен елемент гардеробу був зручним, практичним, але в той самий час красивим і привабливим. У цій підбірці ми зібрали 5 суконь з весняно-літнього сезону від відомих українських брендів.

Сукня Black hustka від BEVZA

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от BEVZA (@bevza)


У цьому літньому сезоні Світлана Бевза по-новому відтворювала коди української спадщини. Ця сукня нагадує традиційний елемент гардеробу жінки, що працює із землею, – хустку. Фактурна верхня частина виробу має відкриту спину та тонкі бретельки-спагетті. Додаючи до цієї сукні відомі сережки-колоски, кожна створить свій образ BEVZA. Завдяки відомому простому та лаконічному крою сукня стане ідеальною для будь-якої події, а віскоза робить цей виріб зручною. 

Сукня Infinity від Katimo

“Елемент, який уособлює чистоту, свіжість і плинність, а також потужну силу”, – нова літня колекція присвячена стихії води. Ця атласна сукня в синьому кольорі має видимий фактурний елемент –  знак безкінечності, що символізує динаміку та рух. Зважаючи на простоту крою, зручність цієї сукні максимальна. М’які відтінки пастельних кольорів дають відчуття жіночності та чутливості. Сукню можна поєднати з мюлями та будь-якою фактурною сумочкою на тонкому ремінці.


Сукня “Whispering angel” від Anna October

Відомий своїм лаконічним та жіночим кроєм, бренд Anna October у Pre-spring колекції знову використовує deadstock тканини – це навіть стало кредо для бренду. Ця максісукня зі скошеним подолом та бахромою стане особливим елементом у літньому гардеробі. “Будь-що й будь-куди”, – подій для носіння шукати не треба. Пропонуємо стилізувати її разом з балетками “Мері Джейн”, а також масивною сережкою-кафом.

Сукня Camellia Lisa від J’amemme

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от J'amemme (@jamemme)


Фактурні, напів архітектурні сукні – фішка українського бренду J’amemme. У літньому сезоні дизайнерка бренду Юля Ярмолюк репрезентує квітку камелію в білому кольорі та мінікрої. Разом з силуетністю масивний елемент-квітка надає незвичності цій сукні. Вона точно може стати улюбленицею на будь-які святкові події. Завдяки шовковому сатину вона легка й ніжна, ніби сама камелія. Пропонуємо стилізувати її з босоніжками на підборах і не перенавантажувати сукню аксесуарами.


Сукня Luna від Marianna Senchina

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Marianna Senchina (@mariannasenchina)


Як ділиться бренд, “кожна жінка це як рідкісна квітка: їй потрібне сонце, вода та любов”. Сукня доповнена виразним бустьє з тканини у складках, а також стрічками-квітками ручної роботи. Виконана з ацетату, вона буквально навіює літній настрій, ніжне відчуття та легкість у русі. Прогулянка на набережній української Ялти або ж сніданок біля дому – події можуть бути різні, а Luna універсальна. Зручні балетки або ж білі козаки – ідей для стилізацій дуже багато.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).