SOVA x "Мавка. Лісова пісня": вже в магазинах та на сайті SOVA

Тренды
16.03.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Прикраси колаборації вже доступні на сайті sovajewels.com та в магазинах SOVA.
ПОДЕЛИТЬСЯ

Ювелірний дім SOVA в колаборації з українським анімаційним фільмом "Мавка. Лісова пісня" створив колекцію ювелірних прикрас, яка натхненна історією прадавнього Магічного Лісу.

Кожна прикраса оздоблена фантазійною смарагдовою емаллю, яка здатна розсіяти пітьму, адже світиться в темряві. Бренд SOVA вперше використав цю техніку, аби надати колаборації магічного звучання та відобразити історію чарівного Лісу. Для того, аби прикраси світилися яскравіше, їх варто “зарядити” під сонячним промінням, або ультрафіолетовим світлом.

У колекцію увійшли моносережки, кафи, каблучки, підвіс, кольє-трансформери та браслети, що виконані у білому та жовтому золоті. У колаборації втілені флористичні мотиви з рухливими елементами, які перегукуються з рослинами Магічного Лісу, які колихаються від “мови вітру”. Деталі у вигляді листочків відтворені як в прикрасах, так і на їх застібках.

Перші клієнти отримають в подарунок шовкову хустинку з мотивами анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня".

Детальніше про колаборацію SOVA x "Мавка. Лісова пісня" читайте тут.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).