Енн Гетевей стала обличчям нової кампанії Донателли Версаче Versace Icons

Новини
03.04.2023
ТЕКСТ: Анастасія Поляк
ПОДЕЛИТЬСЯ
Колекція представить одяг “поза циклом трендів”
ПОДЕЛИТЬСЯ

Американська акторка театру й кіно, лауреатка премії “Оскар” Енн Гетевей стала обличчям нової кампанії бренду Versace під назвою Versace Icons. Знаменитість поділилася першими світлинами в образах колекції на своїй сторінці в Instagram.

Нова колекція буде представляти одяг “першої необхідності”, що натхненний гардеробом самої Донателли Версаче й усіма визначними жінками, для яких бренд уже десятиліттями створює образи.

“Коли геніальна й талановита Донателла Версаче звернулася до мене з цією кампанією, вона поділилася своїм баченням позачасової колекції Versace. Донателла сказала, що хоче зосередитись на предметах, призначених для того, аби бути заповітною частиною гардероба, користуватися ними поза циклом трендів, носити їх знову і знову протягом усього життя. Я подумала, що це фантастична ідея, і я дуже вдячна й схвильована тим, що нещодавно стала частиною культової родини Versace”, - написала Енн Гетевей.

Донателла Версаче розповіла, що захоплюється не лише творчістю Гетевей, а й нею як жінкою. За словами дизайнерки, акторка є справжньою бізнеследі, вона надзвичайно креативна та добра. Саме це й формує образ ікони Versace.

 

Читайте також: Едріен Броуді, Тільда Суїнтон і Скарлетт Йоханссон у першому трейлері "Міста Астероїдів" Веса Андерсона

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).