6 найочікуваніших прем’єр квітня

ПОДЕЛИТЬСЯ
Останній сезон "Дивовижної місис Мейзел", серіал "За океаном" та інші найцікавіші шоу цього місяця
ПОДЕЛИТЬСЯ

Історія американського журналіста, який прибуває в Марсель, аби спланувати операцію порятунку письменників і художників чи новий серіал, у центрі сюжету якого розповідь письменниці на ім’я Клер, що неохоче починає вести колонку в газеті, яка докорінно змінить її життя – L`Officiel Online зібрали шість найцікавіших прем’єр квітня.  

"За океан"

7 квітня

В основі серіалу "За океан" – популярний роман Джулі Оррінгер The Flight Portfolio. Він розповідає реальну історію часів Другої світової війни. Американський журналіст Варіан Фрай прибуває в Марсель, Франція, аби створити Комітет надзвичайного порятунку. Головний герой рятує письменників і художників, кар’єра та життя яких можуть постраждати через окупацію.  

"Дивовижна місис Мейзел" (5 сезон)

14 квітня

У квітні цього року серіал "Дивовижна місис Мейзел" отримує фінальний сезон. У п’ятій частині шоу Мідж буде як ніколи близько до успіху, але події змусять героїню зрозуміти – до бажаних вершин ще далеко. Серіал, прем’єра якого відбулася в 2017 році, здобув  20 премій "Еммі" та три "Золоті глобуси" – це ще один аргумент додати "Дивовижну місис Мейзел" до списку переглядів.

Air Jordan

5 квітня

Історія співпраці бренду Nike, яка стала легендарною. Згодом колаборація принесе комерційний і медійний успіх, а поки на наших екранах 1980-ті роки, менеджер Сонні Ваккаро та його амбіційні плани підписати контракт з висхідною зіркою баскетболу Майклом Джорданом.

"Дипломатка"

20 квітня

Амбітну політикиню призначають послом Великої Британії в США в розпал міжнародної кризи. За короткий проміжок часу життя Кетті докорінно змінюється, на що впливає не лише нова посада, але й шлюб з іншим відомим політиком. Головну роль в серіалі зіграла Керрі Расселл, найбільш відома за стрічкою "Місія нездійснена".

Провулок світлячків (2 сезон)

27 квітня

Якщо ви шукали серіал, який змусить задуматися про справжню дружбу під відерце ванільного морозива, ним може стати "Провулок світлячців". Шоу розповідає про найкращих подруг з підліткового віку. Жінкам вже майже 40, але справжня дружба перевіряється як в радості, так і в горі: перше кохання, секс, сварки, розставання чи проблеми з сім’єю.

"Маленькі прекрасні речі"

7 квітня

Письменниця Клер майже розчарувалася в своїй професії, тож погодилася на пропозицію друга вести колонку в газеті. Героїні доручають відповідати на листи читачів. Та чи може Кейт давати поради, коли сама не може розібратися у своєму житті? Або ж, навпаки, відповіді на листи допоможуть їй розібрати власні думки по полицям?  

 

Читайте також:  Едріен Броуді, Тільда Суїнтон і Скарлетт Йоханссон у першому трейлері "Міста Астероїдів" Веса Андерсона

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).