Новий трейлер фільму “Барбі” з Марго Роббі й Раяном Ґослінґом у головних ролях

Новини
05.04.2023
ТЕКСТ: Анастасія Поляк
ПОДЕЛИТЬСЯ
До акторського складу приєдналися Дуа Ліпа, Емма Макі й Ісса Рей
ПОДЕЛИТЬСЯ

Кіностудія Warner Bros. опублікувала новий повноцінний трейлер стрічки “Барбі”, яка вийде в широкий прокат уже цього літа. 

З відеоролика глядачі зможуть дізнатися сюжет фільму, який обертається навколо самої Барбі, котру зіграла Марго Роббі, та Кена, роль якого дісталась Раяну Ґослінґу. Ми спостерігаємо за рожевим ляльковим всесвітом, де кожен його мешканець повинен досконало поводитися і так само досконало виглядати. Проте в один момент Барбі й Кена виганяють з їхньої ідеальної рожевої країни до реального світу, у якому вони змушені будуть зіштовхнутися з багатьма труднощами й намагатимуться віднайти своє щастя.

Новий трейлер також розкриває нам акторський склад стрічки. Окрім славнозвісних Марго Роббі й Раяна Ґослінґа, у кінострічці з’являться й інші Барбі та Кени. Зокрема, Емма Макі зіграє Барбі, яка володіє Нобелівською премією з фізики, Нікала Кофлан — Барбі-дипломатку, Дуа Ліпа — Барбі-русалку, а Ісса Рей — Барбі-президентку. Роль ще одного Кена дісталася канадському актору Симу Лю, якого ми знаємо завдяки супергеройському фільму “Шан-Чі та легенда десяти кілець”.

Режисеркою стрічки виступила Грета Гервіг, яка раніше працювала над фільмами “Маленькі жінки” й “Леді-Птаха”. Вона приєдналася до роботи над кінокартиною у 2019 році разом зі своїм чоловіком Ноєм Баумбахом, котрий створив для “Барбі” сценарій. 

Офіційно стрічка повинна вийти 21 липня 2023 року. 

 

Читайте також: Анджеліна Джолі запускає бренд одягу й аксесуарів Atelier Jolie

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).