Досвід, інновації та розвиток. Що потрібно знати про український nail-бренд PNB

ПОДЕЛИТЬСЯ
За плечима команди 10 років інноваційних розробок, які щоразу задають найвищу планку, стимулюючи розвиток індустрії. За цей період PNB зміг стати одним з найуспішніших та найпопулярніших nail-брендів.
ПОДЕЛИТЬСЯ

 

PNB 一 це бренд, який знають, люблять, цінують та обирають знову і знову. Він закохав у себе майстрів нігтьової естетики та їх клієнтів безпечним, гіпоалергенним складом продукції. Головна перевага бренду дає змогу жінкам-алергікам створювати на своїх нігтях стильне покриття без негативного впливу на здоров’я.

 

 

За плечима команди 10 років інноваційних розробок, які щоразу задають найвищу планку, стимулюючи розвиток індустрії. За цей період PNB зміг стати одним з найуспішніших та найпопулярніших nail-брендів. 

Говорячи цифрами: 

  • 1200+ найменувань продукції 
  • 1 150 000 задоволених клієнтів 
  • 29 країн в мережі
  • 500+ дилерів по всьому світу 
  • 60+ виставок, фестивалів та чемпіонатів 
  • 122 представники компанії 

Сміливість задавати тренди й випробовувати власні можливості спонукала команду поставити новий виклик, який завершився феноменальним успіхом. 26 січня 2021 було встановлено національний рекорд "Найдовші нарощені нігті на руці". Нарощування довжиною 2 м під силу гіпоалергенному Builder Gel PNB.

Серед останніх розробок, які перевернули індустрію з ніг на голову, слід виділити такі:

HEMA FREE Base PNB

Це професійна база з інноваційним складом. Гіпоалергенна формула відрізняється відсутністю мономера HEMA, що дозволяє звести до мінімуму ризик появи алергічних реакцій. Це справжній "порятунок" для алергіків та людей із чутливою нігтьовою пластиною. 

BIO-Protein Cold Gel PNB

Це унікальний холодний гель з протеїном, який сприяє покращенню загального стану нігтів, допомагає повернути їм здоров'я та красу. Формула гелю створює особливий бар'єр на нігтьовій пластині, захищає її від опіків.

Builder Gel PNB, Cosmo

Це лінійка світловідбивних гелів. Рефлективні елементи надають покриттю космічного сяйва при потраплянні променів світла і витонченого блиску при звичайному освітленні. Матеріал зачаровує красою мерехтіння, ніби по покриттю бігають діамантові іскорки. 

Camouflage Base PNB, Coquette Girl

Ефектні та одночасно ніжні відтінки базових покриттів з поталлю у складі. Мерехтливі частинки декоративної слюди акцентують увагу на красі нігтів та стануть витонченою родзинкою загального образу. Завдяки значній кількості, частинки поталі виблискують з різної глибини покриття. 

Відкрити для себе матеріали для покриття люкс якості ніколи не пізно. Підписуйтесь на Instagram @pnb_cosmetics. Скористайтесь промокодом L'OFFICIEL на 15% знижки до 7.07.2023 в pnb-shop.com.ua й обирайте бажані матеріали. 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).