Селфі в примірочній: колекція Balenciaga pre-fall – 2023

Тренды
05.05.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Гранж захоплює наші телефонні галереї
ПОДЕЛИТЬСЯ

Демна Гвасалія представив кампейн колекції pre-fall – 2023, знятий в примірочних. Моделі приміряли нові образи на фоні мінімалістичних бетонних стін, а взуття та сумки були розкидані по підлозі та пуфам, імітуючи реальний шопінг.

У жіночій pre-fall – 2023 колекції Balenciaga Демна переосмислює жіночі об’ємні пуховики, університетські куртки, спортивні та класичні костюми. Продовжуючи захоплення гранж стилем, дизайнер додає сучасної елегантності образам завдяки прямому крою та укороченим силуетам. Поєднувати такі луки Гвасалія пропонує з вже культовою м’якою сумкою Hourglass та чорними сонцезахисними окулярами.

Чоловіча частина pre-fall – 2023 колекції відрізняється спокійністю та повсякденністю. Джинси оверсайз, лонгсліви, футболки, жилети та худі – головні елементи нового дропу від Balenciaga.

Бренд зазначає, що більша кількість аксесуарів та верхнього одягу була створена з перероблених матеріалів. Таким чином Balenciaga притримується свого плану на шляху до стійкого розвитку.

Читайте також: 7 найгарніших зіркових пар на доріжці Met Gala – 2023

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).