Перші офіційні портрети короля Чарльза III та королеви Камілли

Новини
09.05.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Історичні знімки
ПОДЕЛИТЬСЯ

Букінгемський палац представив офіційні портрети нових короля та королеви Великобританії. Автором історичних знімків виступив фотограф Х’юго Бернард. Саме він був офіційним фотографом на весіллі нинішніх короля Чарльза III та королеви Камілли.

На своєму першому портреті Чарльз III позує в імперській короні та мантії в Тронному залі. У руках він тримає Сферу та Скіпетр Государя. Водночас для свого першого офіційного портрета в якості королеви Камілла обрала білу сукню, розшиту золотими нитками, та мантію в тон. Образ дружини Чарльза III доповнювала корона королеви Марії.

Груповий портрет, зроблений після офіційної частини коронації, зображає інших членів монаршої родини: принца Вільяма та Кейт Міддлтон, герцога Кентського, герцога та герцогиню Глостерських, віце-адмірала сера Тіма Лоуренса та його дружину принцесу Анну, герцогиню Единбурзьку, принцесу Олександру та принца Едуарда, а також герцога Единбурзького.

 

Читайте також: Чарльз ІІІ став королем. Як пройшла перша за 70 років коронація у Великій Британії

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).