Концепція бутік-готелів: інтерв’ю із спiвзасновником мережі J.K.Place Орі Кафрі

Интервью
06.07.2023
ТЕКСТ: Iрина Задорожна
ПОДЕЛИТЬСЯ
Формула італійської невимушеності та цінностей
ПОДЕЛИТЬСЯ

Подорожі — це персоналізований досвід, який залежить від уподобань і потреб кожного. Мережа J.K.Place пропонує три важливих аспекти: дискретність, вишуканість, атмосферу дому. Засновані у 2013 у Флоренції готельєрами Орі Кафрі та його батьком Джонатаном Кафрі, готелі розташовані на Капрі, у Римі, Парижі й Мілані. Завдяки богемному дизайну флорентійця Мікеле Бонана мережа отримала п’ятизірковий рейтинг.

Про розбудову готельного бізнесу, мистецтво роботи з гостями й основні цінності для L’Officiel Online розповів Орі Кафрі.

Орі Кафрі та Мікеле Бонан

 

Яка ідеологія керувала розвитком мережі готелів J.K.Place?

Ми керувалися головними цінностями бізнесу та нашої команди. Вирішуючи зануритися в цю “подорож” у свої 20 років, я мав глибоку любов до бізнесу й був особливо вражений, натхненний новою концепцією бутік-готелів. На початку своєї кар’єри в галузі моєю роботою було стояти за готельною стійкою та зустрічати гостей у Флоренції. Це місто, в якому я тоді жив та яке любив. Це відчуття, яке важко передати словами. Ти почуваєшся гідом, психологом і чудотворцем в одній особі. Ти наче ключ до місця. Стаєш людиною-орієнтиром для кожного, хто заходить у двері. Досі моя мрія — створювати не просто готелі, а швидше будинки, сповнені краси. Місця, де зможу зустрічати гостей як друзів у теплій атмосфері, з сервісом і дизайном світового рівня.

Що відрізняє вас від конкурентів? Чому гості вирішують повернутися до вашого готелю?

Мені подобається описувати J.K як високу моду, створену спеціально для гостей готельного бізнесу. Ми пропонуємо індивідуально розроблену гостинність, плід італійського ноу-хау та догляду. Працюємо з цільовою аудиторією досвідчених та проникливих гостей-іноземців, які знайомі з великими мережами та мають сильні особистості. Вони бачили світ і знають, де хочуть провести свій час. Наші гості — мандрівники, які шукають нестандартизований тип обслуговування, повну приватність та найкращі послуги на замовлення.

 

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Чим ваші готелі вирізняються? 

J.K стає все більш схожим на закритий клуб — місце, де можна знайти однодумців з усього світу з подібними смаками в мистецтві, моді тощо. На мою думку, це те, що шукають зараз мандрівники. Місце, де можна відпочити, але також знайти нові джерела натхнення, ідей та візій.

Хто бере участь у створенні дизайну готелів та ресторанів? 

Наша подорож не була б такою, якби не Едуардо Сафді. Під час поїздки до Риму у 2002 році ми з батьком познайомилися з Едуардо зі сфери нерухомості. Ми розповіли йому про наш проєкт і бачення. Він одразу загорівся ентузіазмом та вирішив без довгих роздумів стати нашим партнером. Сьогодні, через 20 років, Едуардо є однією з опор цього проєкту. Поважний флорентійський архітектор і дизайнер інтер’єру Мікеле Бенан — розум та душа, що працює над дизайном, неповторною індивідуальністю кожного готелю.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Якими додатковими послугами можуть скористатися ваші гості?

Кожен готель по-своєму унікальний. На Кіпрі гості можуть відпочити біля басейну, розташованому в нашому приголомшливому саду, розслабитися в СПА-центрі з процедурами від доктора Барбари Штурм або насолодитися пляжем із приватним доступом. Готель в Парижі має підземний СПА-центр, де є фітнес-центр і басейн. Наш приватний катер є обов'язковим для дослідження Парижу з унікальної та особливої точки зору. Його довжина — 40 метрів, у ньому розміщені чотири красиво оформлені кімнати, повністю обладнана кухня, приватний кінотеатр та верхня палуба для йоги. На останній можна займатися живописом або спостерігати за заходом сонця з видом на Ейфелеву вежу. Човен плаватиме Сеною, вміщуючи до 50 осіб, зокрема персонал.

J.K. Place Roma — це ідеальний “дім далеко від дому” в серці Риму. Гастрономічна пропозиція вражає: гості можуть скуштувати найсмачніші страви італійської кухні зі свіжих місцевих інгредієнтів. Це справжнє свято відчуттів.

Опишіть готелi J.K.Place у трьох фразах:

Людяність, створені для гостей, італійська невимушеність.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).