Власниця агенції Absolute Talent Management Любов Любіновська розповідає про створення бізнесу в США

Интервью
06.07.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Створення компанії від ідеї до реалізації
ПОДЕЛИТЬСЯ

Absolute Talent Management – це агенція комплексних творчих рішень в індустрії моди. Компанія пропонує ряд pr-послуг, які включають створення контенту, придбання робіт мистецтва, управління талантами та зв’язки з громадськістю, менеджмент для знаменитостей. Любов Любіновська ділиться історією створення власної агенції Absolute Talent Management з L`Officiel Online.

На чому ґрунтується ваша експертиза та досвід?

У мене було чудове життя в Україні до війни: чудова робота, колеги та друзі. Я робила те, що любила найбільше за все. Але вранці 24 лютого моє життя змінилося, так само як і тисяч українців, яким довелось виїхати та почати життя з нуля. Після 6 місяців, які я провела в Європі, я все ж наважилася на переїзд до США, оскільки війна не закінчувалась і мені треба було знайти роботу.

Спочатку я міркувала про відкриття просто агенції талантів, бо в мене є великий досвід з пошуку моделей, але тут я познайомилася з Марією, дівчиною, яка, на мій погляд, геніальна. Вона називає себе початковим стилістом, але вона  професійний стиліст. Працюючи в Нью-Йорку без документів, щоб хоч якось допомогти своїй родині, яка живе в межі бідності, у мене виникла ідея, як допомогти їй опублікуватися в топових журналах. Так ми й зробили, її образи сподобались виданням, і зараз вона на шляху отримання візи талантів О-1.

Це був перший крок розуміння того, що я можу щось зробити в цій країні більше ніж просто бути модельним скаутом. І остання крапка, коли мій давній друг-фотограф сказав: "Тобі треба щось на зразок PR агенції. З менеджментом я тобі допоможу". Дякую тобі, Андрій I.

Понад десять років я працювала скаутинг-директором в одній із топових компаній світу, проводила курси про бізнес в модельній індустрії, консультувала агенції та фотографів, давала інтерв'ю для телебачення. Але моїм найбільшим захопленням було створення фотографій та інтерв'ю, які стали timeless. Це PR, який продовжує працювати, навіть після вашої смерті.

У чому ваша особливість? Які конкурентні переваги?

Наша особливість полягає в поєднанні PR-агенції та управління талантами. Ми спеціалізуємося на роботі з моделями та артистами, а також надаємо PR-підтримку талановитим людям. Це дозволяє нам забезпечувати швидший успіх у кар'єрному зростанні та просуванні для наших клієнтів. Наші конкурентні переваги включають глибокі знання галузі, широку мережу контактів, індивідуальний підхід до кожного клієнта та ефективне використання стратегій PR та управління талантами.

Які цінності панують у суспільстві fashion-індустрії?

Якщо ми говоримо про моделінг, то насправді з початком війни в моді нічого не змінилося. Перші кілька місяців були періодом шоку та спостережень. Виникала невпевненість, чи варто продовжувати працювати з російськими моделями, а також як вирішити питання з візами. На сьогодні ситуація залишається незмінною – бренди клопочуться про участь африканських та азійських моделей на своїх показах. Росіянок та українок ставлять в один ряд – східноєвропейські, це є причина слабкої модельної комьюніті саме українських моделей і агенцій.

Якби українські материнські агенції об'єдналися з метою витиснення ворога з ринку, а не боротьби за нове обличчя, ми бачили б значно кращий результат. На жаль, наразі бачимо лише кілька українських моделей, які відкрито протестують проти війни. Вони виходять на червоний хідник з плакатами та антивоєнними принтами на сукні, але це все просто крапля в морі. Треба обʼєднуватися – це наш єдиний шлях.

Чи легко потрапити на глянцеву обкладинку? Ви продюсуєте знімання під ключ?

Наша цільова аудиторія – це амбітні та талановиті особистості, які розуміють важливість інвестування у свій образ. Ми пропонуємо повний спектр послуг фотографування, починаючи від вибору ідеальної локації до підбору найкращого фотографа. Шляхом застосування нашого професійного підходу ми гарантуємо, що зображення вийдуть неперевершені. Тому вони заслуговують бути на обкладинці глянцевих видань.

До речі, у нас зараз відкрита вакансія копірайтера з англійської мови.

 

Читайте також: Сергій Святченко про архітектуру війни та проект, який представить Україну на всесвітньому UIA конгресі у Копенгагені

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).