Український ювелірний бренд NOMIS презентував нову колекцію з натуральними перлами та дорогоцінним камінням

Новини
12.07.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Порядок перлин у кольє відповідає слову «Freedom» мовою бінарного (двійкового) коду
ПОДЕЛИТЬСЯ

Ювелірний бренд NOMIS презентує нову колекцію прикрас з перлами та дорогоцінним камінням під назвою Untitled. Це перший експеримент бренду з перлами та перша лінія, у якій використовуються виключно натуральні камені. 

Бажання додати нову енергію та свіжість традиційному використанню перлин у ювелірному дизайні, дослідження балансу, руху та статики, а також гри форм і функціоналу — саме це стало основою створення нової колекції для CEO та Креативної директорки NOMIS Альони Кіперман.

У новій колекції бренд продовжує роботу з багатофункціональними прикрасами, які легко трансформуються. Колекція включає в себе вже відомі виразні та елегантні голки-сережки, які можна носити як підвіски, браслети, які можна носити як чокери, і каффи, які можна носити як каблучки. Усі прикраси є унісекс.

Особливістю Untitled є те, що кожна прикраса самодостатня та може носитися окремо, проте при поєднанні відразу декількох, народжується новий стильний образ. Така здатність до трансформацій нагадує гру, де в залежності від комбінації різних елементів кожного разу створюється індивідуальний дизайн. 

Центральною прикрасою колекції є кольє з 18K жовтого золота та чорних перлин, яке має особливе значення. Порядок перлин у прикрасі відповідає слову «Freedom» мовою бінарного (двійкового) коду. Прикрасу вже оцінили експерти галузі під час COUTURE jewellery show (2023) -  престижної щорічної ювелірної виставки в Лас-Вегасі. Кольє було номіновано на премію Design Awards в категорії Pearls і увійшло в трійку фіналістів.

Слово Freedom було обрано не випадково. Альона Кіперман інтерпретує саме поняття “свободи” як стан відсутності внутрішніх обмежень, як можливість самостійно визначати життєві пріоритети та маніфест проти пригнічення власних бажань.

Бренд NOMIS пропонує кастомізацію прикрас, і для кольє Freedom така опція не стала виключенням. За бажанням замовника бінарним кодом можна зашифрувати будь-яке слово - персональний маніфест або принцип, який стане своєрідним способом самовираження та нагадуватиме власнику про щось особисте.

До нової колекції також увійшли вже відомі раніше каффи-каблучки в оновленому дизайні із натуральним камінням.

У колекції, крім дизайнерських рішень, багато уваги приділено інженерній частині - розробці нових застібок та кріплень. Такі розробки є невід'ємною частиною кожної колекції бренду.

У створенні Untitled використано багато ручної роботи. Перлини мають таїтянське походження найкращої якості та кольору, золото — 18K, а серед дорогоцінних каменів - діаманти, сапфіри, аметисти, топази тощо.

Нові прикраси можна придбати на сайті NOMIS та у власному бутіку в Києві, на платформах NouvelleBox та 1stDibs, а також у всесвітньо відомих відомих Dover Street Markets у Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Лондоні.

Читайте також: Літня колекція прикрас високого ювелірного мистецтва Prada

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).