Перший погляд на шоу The Super Models з іконами моделінгу 90-х

Новини
12.07.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Кемпбелл, Кроуфорд, Євангеліста та Тарлінгтон разом повертаються на наші екрани
ПОДЕЛИТЬСЯ

Фантастична четвірка модної індустрії готова поділитися своїм досвідом. Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд, Лінда Євангеліста та Крісті Тарлінгтон розкажуть власні історії в документальному чотирисерійному шоу The Super Models від Apple TV+. 

Стрічка, зрежисована лауреатом «Оскару» Роджером Россом Вільямсом («Музика від Prudence») та Ларисою Біллс, презентує оповідь про кар'єри чотирьох супермоделей. Також згідно зі синопсисом, The Super Models висвітлить домінацію героїнь в елітному модельному світі.

Шоу поверне глядача в 1980-ті, коли «чотири жінки з різних куточків об'єдналися в Нью-Йорку». Моделі стали такими ж популярними, як дизайнери, які створювали їхні образи. Картина охопить зміну динаміки тодішньої індустрії через вплив четвірки. 

«Я рада возз'єднатися з друзями, щоб відсвяткувати та дослідити те, як супермоделі переступили через традиційні уявлення та межі модельного бізнесу в індустрії моди з плином часу», — розповіла Сінді Кроуфорд після анонсу стрічки у 2020.

Сьогодні ж Кемпбелл, Кроуфорд, Євангеліста та Тарлінгтон продовжують брати участь у культурному житті завдяки активізму, філантропії та діловій майстерності.

«Модна індустрія продовжує переосмислювати себе — і ролі жінок у ній є історією про владу й про те, як чотири жінки об’єдналися, щоб заявити про неї. Проклавши шлях для тих, хто піде за ними», — зауважили в синопсисі.

Продюсерами The Super Models стануть Браян Грейзер, номінований учетверо на «Оскар», та двічі лауреат премії Рон Говард. Документальне шоу випустять 22 вересня.

Читайте також: «Ніколи не пізно»: Наомі Кемпбелл вдруге стала мамою.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).