Шоколадна мрія: перший трейлер фільму "Вонка" з Тімоті Шаламе

Новости
12.07.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Уже третя екранізація Warner Bros. культового роману Даля
ПОДЕЛИТЬСЯ

Warner Bros опублікували перший офіційний трейлер фільму "Вонка". Головну роль у картині режисерства Пола Кінга виконав Тімоті Шаламе. Уперше за свою кар'єру в екранізації культової стрічки актор буде сам виконувати музичні та хореографічні партії. 

Дебютний трейлер фільму демонструє спроби шоколатьє Віллі відкрити власний магазин шоколаду в монополізованому місті. Головний герой застосує трішки магії та харизми, аби заволодіти смаковими рецепторами місцевих жителів і здійснити власну мрію.  

Роман Роальда Даля "Чарлі та шоколадна фабрика" (1964) буде екранізовано вже втретє студією Warner Bros. В оригінальному фільмі 1971 року роль Вонки дісталася Джину Вайлдеру. А в 2005-му роман екранізував повторно Тім Бертон, а Віллі зіграв Джонні Депп.

До акторського складу ремейку "Чарлі та шоколадна фабрика" також увійшли Кіган-Майкл Кі, Саллі Гокінс, Роуен Аткінсон і Олівія Колман.

Світова прем'єра фільму запланована на березень 2023 року.

 

Читайте також: Тімоті Шаламе – новий амбасадор Bleu De Chanel. Інтерв’ю з актором для L`Officiel Україна

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).