Найяскравіші образи Бейонсе з туру Renaissance, які захопили нашу увагу

Тренды
02.08.2023
ТЕКСТ: Ірина Задорожна
ПОДЕЛИТЬСЯ
Символізм у диско-фантазії зірки
ПОДЕЛИТЬСЯ

Бейонсе повернулася у світ музики зі світовим турне Renaissance після семирічної перерви. Гастролі Queen B розпочалися майже тригодинним концертом у Стокгольмі, а впродовж туру запальні перфоманси відбулися в Парижі, Лондоні та Варшаві. Образи виконавиці відповідають темі турне — афрофутуристичній диско-фантазії. Бейонсе з’являлася в осяйних образах від іменитих брендів, зокрема David Coma, Mugler, Louis Vuitton, Alexander McQueen та Schiaparelli. 

Перед туром зірка навіть створила спільну кутюрну колекцію з Balmain, натхненником дизайнів стали треки альбому Renaissance. Також під час турне зірка вшанувала День визволення рабів у США, коли вдягала лише луки чорношкірих дизайнерів. 

У розпалі туру L’Officiel Online згадує найяскравіші образи Бейонсе, які захопили нашу увагу.

Ruslan Baginskiy

Для свого першого за чотири роки виступу Бейонсе обрала пам’ятний рожевий образ від українського дизайнера Івана Фролова. Під час турне Renaissance зірка знову звернула увагу на фешн-індустрію України — вона кілька раз вдягала капелюхи Ruslan Baginskiy. У турне співачку помітили в срібному світловідбивному, червоному та чорному головних уборах. 

«Ми пишаємося й назавжди вдячні за те, що капелюхи RB Formation сяють трьома унікальними кольорами на Queen B на кожній із 23 зупинок туру», — поділилися в Ruslan Baginskiy.

Образи з кристалами Swarovski

Бейонсе досягнула ефектності завдяки сповненим блиску образам, зокрема інструктованими кристалами Swarovski. Компанія ювелірного мистецтва брала участь в оздобленні костюмів спільно з брендами Daily Paper та Philosophy. Також кристалами Swarovski була інкрустована сукня від Iris Van Harpen, створення якої тривало майже 700 годин.

Численні луки Balmain

Упродовж шести місяців креативний директор Balmain Олів’є Рустен працював із Бейонсе, своєю подругою та музою, над створенням особливої колекції Renaissance. Кожна модель натхненна піснями з сьомого альбому співачки. Разом Queen B і Рустен поєднали фірмові знаки Balmain та незвичні техніки й матеріали, щоб втілити радощі ери Renaissance. У світовому турне Бейонсе неодноразово вдягала кастомні образи від бренду: від сріблястого пальта до червоного латексного костюма з плечима-пагодами.

Спокусливість від Arturo Obegero та Dsquared2

У турне нішу витонченості та спокусливості посіли образи від Arturo Obegero й Dsquared2. Іспанський бренд Arturo Obegero представив сукню з мереживом для концерту в Бостоні. Dsquared2, створений двома братами-близнюками Діном і Деном, вдягнув Бейонсе в напівпрозору сукню для виступу в Луїсвіллі.

Вшанування Juneteenth

Для вшанування Дня визволення рабів у США, відомого як Juneteenth, Бейонсе вдягнула лише образи темношкірих дизайнерів на концерті в Амстердамі. Зірка з’явилася в кастомних сценічних костюмах від Feben, Ferragamo, Off-White, Balmain і LaQuan Smith.

«На честь Juneteenth все, що я вдягнула для світового турне Renaissance сьогодні ввечері, створено винятково темношкірими дизайнерами», — зазначила в інстаграмі Бейонсе.

Епатажність брендів Dundas World і Mary Katrantzou

Звісно, в турі не обійшлося без епатажних образів. Серед них кастомний сріблястий лук із кепі бренду Dundas World, який обожнюють знаменитості. А також, сюрреалістична сукня у формі флакона, створена майстрами принту Mary Katrantzou.

Читайте також: Незадовго після дебюту: Фаррелл Вільямс створює костюми Louis Vuitton для Бейонсе.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).