Борода чи любовний роман?

ПОДЕЛИТЬСЯ

Дослідження останніх років демонструють нам, що жінки сприймають чоловіків із бородою як партнерів для більш серйозних стосунків, а гладко поголених – для романів. Враховуючи, що літо – це маленьке життя, ризикнемо припустити, що у пріоритеті буде роман, а не догляд за бородою.

Тому поділимося порадами та продуктами, які зроблять ваш щоденний ритуал гоління комфортним та елегантним.

  • Класична процедура гоління небезпечною бритвою краща за станки з п'ятьма лезами.

Запобігає подразненню шкіри, залишає шкіру більш гладкою та в рази менше травмує її, не зрізає верхній захисний шар шкіри. Конструкція класичного станка та гострота леза дозволяють досягти ідеально чистого гоління при мінімальній кількості проходів бритвою по обличчю. Повторити такий результат касетним станком неможливо.

  • Хорошої якості піна дозволяє досягти комфортного гоління та чистого результату.

Головне - ретельно збивати крем помазком, щоб отримати ідеальну консистенцію. Бритва при цьому ковзатиме безперешкодно. Нанесення піни помазком чи рукою кардинально відрізняється. Помазок заповнить усі вигини і підніме кожне волосся, що дозволяє легко орудувати бритвою.

  • Професійна та натуральна косметика містить компоненти, які доглядають, зволожують та захищають.

Ваша шкіра виглядатиме доглянутою та красивою. Чоловіки, які перейшли на гоління класичним станком і використовують професійну косметику, підкреслюють, що гоління перетворилося на спа-ритуал, який акумулює дуже приємні речі: запашне мило, розпарювання шкіри, бальзами для догляду та вишукані парфумерні аромати. Це чудова підготовка до початку продуктивного дня. Відчуття, що залишаться з вами на весь день. Саме тому ритуали гоління в аристократичних сім'ях передаються досі від батька до сина.

ACQUA di PARMA Barbiere Shaving Oil Масло для гоління та бороди. Вишукана суміш олій з прозорою та нежирною консистенцією. Спеціальна формула дозволяє використовувати продукт як до, так і після гоління. Допомагає усунути грубу щетину.

ACQUA di PARMA Colonia Aftershave Лосьйон після гоління. Тонізуючий лосьйон, багатий на натуральні інгредієнти. Формула лосьйону, спеціально розроблена для запобігання зневодненню, відновлює захисний бар'єр шкіри.

ACQUA di PARMA Barbiere Shaving Cream Крем для гоління. М'яка та насичена текстура дозволяє бритві плавно ковзати по шкірі для точного гоління.

ACQUA di PARMA Colonia Pura After Shave Balm Бальзам після гоління. Швидко вбирається, пом'якшує шкіру, має зволожуючу дію і заспокоює подразнення після гоління. Має вишуканий аромат.

ACCA KAPPA Vitamin-enriched Aftershave Balm Бальзам після гоління. Поживний, знімає роздратування. Допомагає усунути блиск та забезпечує відчуття свіжості.

ACCA KAPPA White Moss After Shave Emulsion Емульсія після гоління. Нежирна формула, що легко вбирається, захищає шкіру від почервонінь і подразнень, запобігає появі зморшок.

ACCA KAPPA 1869 Shaving Soap Мило для гоління. Захищає, живить та тонізує шкіру, запобігаючи появі подразнень.

 

Майстри CABINET Barbiere надають всі послуги по догляду за бородою. Також салон представляє всю лінію засобів для догляду за собою вдома.

Київ, Софійська площа
вул. Володимирська, 22
+38 067 5101188

 Читайте також: Топ-10 б’юті знахідок для чоловіків: від доглядової до декоративної косметики

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).