Beauty routine: Ренан Пачеко (або ваш улюблений Франсуа)

Уход и здоровье
27.06.2023
ТЕКСТ: Олексiй Нiлов
Актор і зірка інстаграму Ренан Пачеко завоював любов аудиторії завдяки своєму персонажу Франсуа, який перебрався з Парижа до Лос-Анджелеса і ділиться розповідями про побачення та життя із незабутнім французьким акцентом. Всього на день Ренан повернувся до Парижа, щоб привітати з днем народження свою улюблену маму і дати інтерв'ю L’Officiel Hommes Ukraine: про життя, роботу та такі прості секрети чоловічої привабливості.
ПОДЕЛИТЬСЯ

Як з’явився Франсуа, твоє альтер-его? Хто він?

Персонаж Франсуа навіяний моїм досвідом: я зростав у Франції та переїхав до Сполучених Штатів Америки. Коли розповідав друзям про частину свого життя в Лос-Анджелесі, вони сміялися та розповідали, що пережили дещо схоже. Саме тому я вирішив поділитися цим зі своєю аудиторією. Ми всі проходимо через виклики адаптації до нового середовища, тому також можемо посміятися з цього.

Сьогодні ти все більше часу проводиш у Лос-Анджелесі. З чим це пов’язано?

Я переїхав у Лос-Анджелес рік тому з наміром працювати актором та досліджувати нові грані своєї креативності. Для мене це місто — дивовижний креативний центр. Люблю жити між LA й Парижем, адже можу зануритися в динамічну акторську сцену Лос-Анджелесу й водночас тримати французьку культуру в мені живою!

 

У яких знакових проєктах ти взяв участь у Франції?

Для мене було честю працювати над Desorders із Флоренс Форесті, якою я довгий час захоплювався. Її бачення серіалу було глибоко зворушливим і несподіваним. На мою думку, це корінь успіху шоу. Я сподіваюся попрацювати над іншими французькими комедійними проектами, оскільки є нова хвиля чудових серіалів, зроблених нещодавно. Ви скоро побачите мене у французькому фільмі Jack’potes режисера Джуліана Насері. Минулого літа знімання відбувалися у Франції та Тель-Авіві, і я ще ніколи так не сміявся на знімальному майданчику!

Браслет, годинник Santos de Cartier, власність Ренана; джинси Ami

Що для тебе означає догляд за собою? Що завжди є на твоїй полиці у ванній кімнаті та що ти береш у подорож?

Піклування про себе, в моєму випадку, це не лише про фізичне, а й про психічне благополуччя. Турбота передбачає час, щоб розслабитися, перезарядитися та подбати про моє психічне здоров’я. На полиці у ванній кімнаті й під час подорожей завжди маю ніжний очищувальний засіб, зволожувальний крем, а також протисонцевий крем вiд Dior beauty, оскільки я часто проводжу час не вдома.

Траплялося так, що ти вдавався до апаратної косметології? Чи відвідуєш спа? Які процедури подобаються тобі найбільше?

Я не досліджував апаратну косметологію особисто, але мені подобається час від часу відвідувати спа-салон. Зокрема, щоб розслабитися, завершивши напружену подорож. Я відвідую парильню двічі на тиждень та після кожного кінопроєкту тішу себе прекрасним масажем всього тіла.

Як доглядаєш за волоссям?

Догляд за волоссям важливий для мене, особливо з огляду на стайлінг під час фільмування проєктів. Втім, я дотримуюся простоти: використовую м’які й поживні засоби для волосся з моєї колекції Balmain Hair. “Швидка” маска від Olaplex раз на тиждень і якісний кондиціонер можуть мати суттєвий вплив.

Джемпер, EACH X OTHER; штани Kenzo, лофери Manolo Blahnik

Розкажи про роль спорту у твоєму житті?

Спорт відіграє важливу роль у моєму житті, тому що допомагає зберегти сконцентрованість, креативність та продуктивність як актора. Я не підіймаю вагу, а шукаю задоволення у фізичних діяльностях, займаючись йогою, боксом, кросфітом, плаванням тощо. Гадаю, спорт для нас, дорослих, є виправданням, щоб бігати, як діти.

Шкіряна куртка, джемпер, EACH X OTHER; штани Kenzo, лофери Manolo Blahnik

Костюм, сорочка Saint Laurent; браслет, годинник Santos de Cartier, власність Ренана

Розкажи про свій парфумерний гардероб. Які ноти близькі тобі?

Для мене парфуми — це особисте й чуттєве самовираження. Мені до вподоби використовувати Tom Ford Ebene Fumé або Marc-Antoine Barrois для вечірнього відпочинку, але впродовж дня оберу Colonia вiд Acqua di Parma. Інколи в подорожах я замінюю ці парфуми на Bvlgari Wood essence. Парфуми — найкращий спосіб залишити свій слід у пам’яті людей.

Talent: Renan Pacheco @iamrenanpacheco

General Producer: Alexandra Lempert @allle.xandra

Cinematographer: @milochiavarino

Photographer: Denis Nemyachenko @denis.nemyachenko

Stylist: Max Katt @maxkatt 

Editor-in-Chief: @niloveditor @lofficielukraine @lofficielhommesua

Special thanks to JK Hotels @jkplaceparis @diorbeauty @marcantoinebarrois @acquadiparma @kiehlsua @aromateque

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).