script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Як Ріанна руйнує стереотипи про стиль вагітних?

Тренды
17.08.2023
ТЕКСТ: Ірина Задорожна
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

У лютому цього року співачка Ріанна виступила на Super Bowl — вона одягнула червоний комбінезон Loewe, в якому був помітний округлий живіт. Соціальні мережі швидко заповнилися новинами про другу вагітність Ріанни, а прихильники знаменитості змогли спостерігати за новими «вагітними» образами.

Прозоре мереживо, кроп-топи й оголений живіт — засновниця Fenty нормалізувала цей одяг для тих, хто невдовзі стане матір’ю. Ріанна не вдягала спеціальних речей для вагітних. Водночас вона залишилася вірною своєму стилю.

«Зараз моє тіло робить неймовірні речі, і я не збираюся цього соромитися. Цей час має бути святковим. Бо навіщо приховувати свою вагітність?», — зазначала співачка в інтерв’ю.

За інформацією таблоїдів, напередодні Ріанна вдруге стала мамою: вона народила здорову дівчинку. З цієї нагоди L’Officiel Online згадує найкращі образи співачки, які трансформували уявлення про стиль вагітних.

Кампейн Louis Vuitton 

Ріанна стала героїнею першого кампейну чоловічої лінійки Louis Vuitton на чолі з новим креативним директором Фарреллом Вільямсом. Вагітна знаменитість з’явилася в стильному образі — чорній сорочці з вирізом, яку доповнюють сріблясті й золотисті ланцюжки. Акцентом луку стали масивні сумки з логотипом Louis Vuitton.

Образ від Chanel і Coperni

Напередодні Met Gala 2023, присвяченому Карлу Лагерфельду, зірка поділися знімком чорно-білого образу: Ріанна одягнула білу мінісукню без бретелей. Співачка скомбінувала пухнасте вбрання з вінтажним піджаком із колекції Chanel осінь-зима 1994. Завершенням луку стали чорні босоніжки Amina Muaddi з діамантовими ремінцями, капелюх зі штучного хутра та сонцезахисні окуляри з монограмою CC.

Самоіронія — наше все

У червні зірка поділилася світлиною в оверсайз-футболці з кумедним графічним надписом USE A CONDOM. Ріанна створила комбінацію з чорними спандексними шортами, білими черевиками на шпильках та парою білих сонцезахисних окулярів. В описі допису вагітна знаменитість жартома зазначає: «Ця футболка стара».

Знімання Savage X Fenty

На честь п’ятиліття свого бренду Savage X Fenty Ріанна представила знімання в чорній спідній білизні. На тлі офісного хаосу співачка позує в туфлях на високих шпильках. З повагою до особливої дати бренд співачки також представив п’ять нових комплектів, натхненних дропами Savage X Fenty впродовж п'яти років.

Вечірка «Оскар»

Для вечірки «Оскар» у 2022 році, організованої репером Jay-Z, Ріанна обрала образ із дизайнерських айтемів. Повністю чорний ансамбль складався з прозорого тюлевого топа Valentino, бандо, довгої спідниці й рукавичок з лелітками. А також знаменитість доповнила лук сережками з білого золота Wilfredo Rosado.

День народження друзів у Лос-Анджелесі

У сонячному Лос-Анджелесі Ріанна з’явилася на день народженні друзів у майже повністю рожевому луці, що нагадує шанувальникам моди про тренд barbiecore. Знаменитість продемонструвала образ, який складався з мішкуватих джинсів Vetements та махрового бра Botttega Veneta.

Утеплений лук 

Більшість образів співачки сповнені відкритих силуетів, водночас весною 2022-го співачка поділилася світлиною зимового вбрання. Ріанна створила комбінацію з овечого пальта, довгих коричневих чобіт і худі. Цей образ знову доводить — мода може бути водночас комфортною та грайливою.

Присвята стилю Y2K

Після оголошення своєї вагітності Ріанна з’явилася в комбінації, яка нагадує про провідні тренди 2000-х. Вечір у ресторані в Санта-Моніці співачка провела в джинсах із низькою посадкою Vetements, діамантовому бра Jacquie Aiche, кроп-топі Fendi й босоніжках на ремінцях Tom Ford. Доповненням луку стало пальто в техніці печворк і камуфляжна кепка.

Поява в Беверлі-Гіллз 

На просторах Беверлі-Гіллз Ріанну помітили в шнурованому кардигані Jean Paul Gaultier, піджаку Carhartt і легінсах The Attico в чорній палітрі. Комплект аксесуарів складався з балаклави, золотої каблучки з діамантами Briony Raymond, а також золотих ланцюжків на шиї й туфлів-човників Jimmy Choo.

Читайте також: Як Ріанна та ASAP Rocky назвали свого сина.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).