script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Діаманти з лабораторії: Prada презентує нову колекцію прикрас

Новини
23.10.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Технічні інновації та реміснича майстерність
ПОДЕЛИТЬСЯ

Prada представляє колекцію прикрас із діамантами, які були вирощені в лабораторії. Модний дім приєднується до небагатьох люксових брендів, які використовують таке дорогоцінне каміння. 

Родзинкою колекції з лінійки Eternal Gold стали грані на прикрасах у формі фірмового трикутного логотипа Prada. Водночас вирощені в лабораторіях діаманти в особливому огрануванні прикрасили золоте намисто, а також сережки у вигляді серця й трикутника.

Трикутний силует, вперше представлений Маріо Прада, втілюється також у сережках-підвідсках і браслетах. Останні мають форму змії, символу дуальності, яка переосмислена через звивисті лінії.

Експерименти Prada в ювелірному напрямі розпочалися з приходом Тімоті Івата, колишнього директора з глобальних інновацій Cartier. Минулого року саме на чолі з ним була представлена перша колекція прикрас в історії дому.

Запуск 2022-го маркував не тільки дебют Prada в цій галузі, а й екологічне досягнення. Так, прикраси були вперше створені брендом зі світовим ім’ям зі 100% відсотків золота. Розробка лінії тривала понад три роки.

Читайте також: Академія Bottega Veneta: збереження спадку.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
29.08.2024
Chanel
Аромат Allure Homme Sport Superleggera
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).