script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Образ дня: Анджеліна Джолі повертає втрачений лоск авіаподорожам

Новини
23.10.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Елегантність шумних гейтів
ПОДЕЛИТЬСЯ

Мистецтво одягати «найкраще» в аеропорти було втрачено, коли авіаподорожі стали доступним методом для мандрівок світом. Твідові костюми, підбори, широкополі шляпи трансформувалися на спортивні костюми та кеди для заходження на борт лоукостів. Новий образ Анджеліни Джолі повертає нас у втрачену естетику, демонструючи елегантність і вишуканість метушних аеропортів.

Папарацці помітили голлівудську акторку в довгій білій сукні з глибоким декольте, поверх якої знаменитість одягла класичне чорне максіпальто. Свій образ Анджеліна Джолі доповнила улюбленими великими сонцезахисними окулярами, зручною сумкою з монограмою Celine та бежевими туфлями-човниками Christian Louboutin – не найбанальнішим вибором для подорожей.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от BEST ONLINE SOURCE ABOUT ANGELINA JOLIE (@angelinajoliekl)

Нагадаємо, наразі акторка занурена в знімання картини «Марія» про життя оперної співачки Марії Каллас. Стрічка стане поверненням Джолі на екрани після прем’єри фільму «Вічні» в 2021 році. Детальніше про новий проєкт знаменитості та чилійського режисера Пабло Ларраіна читайте тут.

 

Читайте також: Брітні Спірс і Грета Гарбо: 6 мемуарів цієї осені

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).