Одягнутися як: Зої Кравіц

ПОДЕЛИТЬСЯ
Ікона гранжу
ПОДЕЛИТЬСЯ

Стиль Зої Кравіц — неприховане відображення її сміливої та різнопланової особистості. Донька рок-музиканта Ленні Кравіца та акторки Лізи Боне з дитинства переймала вільний від кордонів погляд на життя своїх батьків, що прослідковувалося в ранніх образах юної знаменитості. У підлітковому віці Зої експериментувала зі стилем – зараз важко уявити голлівудську акторку в образі Блер Волдорф з серіалу «Пліткарка», але для відвідування показу Marc Jacobs у 2007 році юна селебріті обрала сукню-міні в горошок, непрозорі колготки та сумку, що носилася на згині ліктя. Тоді в стилі Кравіц були присутні навіть масивні обідки Prada, що ще більше підкреслювало схожість з героїнею культового шоу.

Далі був пошук себе в інших течіях моди — хіппі, бохо, гранж. У суміші останніх Зої Кравіц і знайшла себе. На вулицях Нью-Йорку знаменитість втілює ритм міста, де є простір для експериментів з трендами. У 2017 році, хвилі відродження деніму, папарацці помічали акторку в джинсах-трубах, куртках, жилетах  тощо.

Під час зйомок серіалу Hulu «Меломанка» (оригінальна назва High Fidelity) в головній ролі з Кравіц стиліст по костюмах Лора Ло не лише надихалася стилем знаменитості — більшість речей у кадрі буквально були взяті з гардеробу Зої. Сорочки з коротким рукавом, топи та широкі брюки – невід’ємна частина власного стилю акторки.

На червоних доріжках образи Зої Кравіц відрізняються інтелектуальним шиком та вишуканою зухвалістю. Слім-силуети, напівпрозорість, кольчуги, екстремальні вирізи та декольте – стиль знаменитості відкривається з нового погляду, коли з’являється світло софітів. У 2018 році для Met Gala знаменитість обрала чорну мереживну сукню Saint Laurent, босоніжки на високих підборах та масивні сережки-каплі, а в 2021 році на доріжці заходу Інституту костюму Зої з’явилася в сміливій сукні-кольчугі того ж бренду, доповненій інкрустованій сяючими камінцями стрінгами.

Б’юті-образ Кравіц майже не зазнавав змін, окрім радикального фарбування волосся в блонд чи заплетених дредів. Яскраво підкреслені очі та мінімум макіяжу губ супроводжували Зої всю її кар’єру. З’являючись на публіці, голлівудська акторка виглядає так, ніби зовсім не планувала там з’явитися, підкупаючи глядачів харизмою та невимушеністю.

Читайте також: (Не)відома фотографиня Вівіан Маєр: як випадковість змінила все

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).