script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Знайомтесь: Aniele Stroz — бренд, натхненний Таро

Тренды
07.12.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Aniele Stroz – бренд про шлях внутрішньої трансформації через карти Таро та зовнішньої зміни завдяки одягу. «Янгол-охоронець», а саме так перекладається назва бренду, представив нову колекцію.

 

«Ми створені для того, щоб дарувати людям позитивний настрій і допомагати їм сфокусуватися на прекрасному, – кажуть засновники бренду. – Ми віримо, що кожен може покращити своє життя, якщо має віру в себе та діє з відчуттям впевненості та позитиву».

Серцем бренду є колода Таро з 10 найпозитивнішими картами, що стали оберегами для клієнтів Aniele Stroz. Кожна карта – це не просто ілюстрація, а справжня афірмація на краще, яка допомагає підняти настрій і збільшити віру у себе.

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

«Мені завжди подобалася естетика таро, розглядати всі елементи було заворожливо, але я ніколи не заглиблювався в саму систему та філософію. Прочитавши кілька книг, купивши безліч дуже гарних колод, я зловив себе на думці, що в найскладніші часи завжди хочеться мати надію, хочеться тягнутися до позитиву та добра. Тому і виникла ідея створити бренд повсякденного одягу та розробити свої, ексклюзивні принти – варіації на карти Таро», – ділиться Артем, один із засновників бренду Aniele Stroz.

Кожен новий сезон приносить нові колаборації та ілюстрації для карт, якими дизайнери бренду прикрашають одяг та аксесуари, і навколо яких вибудовують ідеї нових дропів. У компанії докладають особливих зусиль, щоб обрати найталановитіших ілюстраторів і створити унікальні та яскраві зображення, які стануть джерелом натхнення і для клієнтів.

За майже рік, що пройшов з моменту створення Aniele Stroz, його оцінили не лише в Україні: колекції були представлені у паризькому Vetemaze та в Place of Power в Амстердамі. На даний момент бренд представив дві колекції та вже активно готує нову SS24 колекцію. Для цього вже розроблено 15 ексклюзивних ілюстрацій у колаборації із молодою художницею Оксаною Шапталою. Наступного сезону бренд планує підготувати карти разом з закордонним креатором. 

«Головна ідея в тому, щоб вибрати саме найпозитивніші карти, щоб люди завжди себе налаштовували на те, що все вийде – день буде найкращим і все буде добре, – пояснює Артем. – Наші речі яскраві, позитивні, незабутні, комфортні. Я обираю дійсно хороші тканини, наприклад, наш бестселер – це шалено м'які коттонові костюми з велюровим ефектом. Вони комфортні, на них завжди звертають увагу оточуючі, а наші карти чи вишивка стали своєрідними талісманами. Хочеться, щоб люди були добрішими, м'якшими і впевненішими в собі, і, сподіваюся, наш бренд зможе принести цю філософію в повсякденне життя наших клієнтів».

Фотограф: Крістіна Нікітіна @nikkitina.ph
Стиліст: Валерія Волинець @volynets_
Модель: Софія @ssofii.ia Микита @57unpluggedd
Зачіска: Марія Велігодська @marivel_hair
Мейкап: Анна Шуба @anna_shuba_

 

Читайте також: Інтер’єр – це природна проекція душі: апартаменти Габріель Шанель на rue Cambon в Парижі

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).