script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Затишок і комфорт: Український бренд одягу Fiore Bianco представив колекцію Harmony

Тренды
18.12.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
З натуральних матеріалів
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український бренд одягу Fiore Bianco, заснований у 2014 році, представив нову колекцію Harmony. До неї увійшли теплі светри, гольфи, кардигани, жилети, брюки, спідниці та топи. Колекція winter – 2023-2024 уособлює м’якість, комфорт та затишок у кожному елементі дропу.

Нова колекція бренду Fiore Bianco виготовлена з натуральних матеріалів, серед яких вовна мериноса та кашемір. У кольоровій палітрі образів свого фаворита знайдуть поціновувачі як базових, так і яскравих відтінків. В’язані светри, гольфи та інші речі в колекції представлені в таких трендових кольорах, як червоний, лимонний, бордовий, фуксія, зелений, сірий, молочний, лайм тощо. 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Також до колекції Harmony увійшов в’язаний светр з косами – актуальна річ, що втілює атмосферу наближення зимових свят. Елемент нового дропу легко стилізувати як з повсякденним, так і більш вечірнім одягом, наприклад, брюками-палаццо, для створення затишного святкового образу.

Засновниці бренду, сестри Наталія та Лілія, розповідають, що місія бренду – це створювати одяг, що дарує комфорт у кожному моменті та незалежно від модних тенденцій. «Приділяти особливу увагу якості виготовлення виробів та матеріалів для них. Нам важливо, щоб кожна річ приносила задоволення від її використання у всіх сенсах сприйняття», – діляться фаундерки Fiore Bianco.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).