«Мода потребує нового лідера»: перший трейлер серіалу The New Look

Новини
18.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Прем’єра проєкту відбудеться вже 14 лютого
ПОДЕЛИТЬСЯ

Apple TV+ представили перший офіційний трейлер серіалу The New Look про життя та кар’єру Крістіана Діора та Коко Шанель. Головні ролі в проєкті виконують Бен Мендельсон та Жюльєт Бінош.

Сюжет серіалі зосередиться на подіях XX століття, коли сучасна мода протистояла занепадаючим настроям суспільства в нацистській окупації під час Другої світової війни. The New Look розповість унікальні історії культових дизайнерів та їх сучасників: Пьєра Бальмена, Люсьєна Лелонга та Кристобаля Баленсіаги. Особливу увагу серіал приділить народженню New Look, новаторського стилю Діора, який відродив втрачену жіночність, витонченість та легкість.

Саундтреки до серіалу створить Джек Антонофф, саундпродюсер Лани Дель Рей, Bleachers та інших знаменитостей. Режисером The New Look виступив Тодд А. Кесслер. Знімання проєкту проходило в Парижі, а костюми для нього були розроблені разом зі спеціалістами ательє Dior та Chanel.

Усього до The New Look ввійшли десять серій. Прем'єра перших трьох запланована на 14 лютого цього року.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).