Естетика Office Siren, або як приміряти образ Жизель Бюндхен з фільму «Диявол носить Прада»

Тренды
25.01.2024
ТЕКСТ: Андрій Доценко
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Тренди міленіуму впевнено зберігають провідну позицію упродовж останніх років. Віднедавна в соціальних мережах, зокрема TikTok, почалася справжня обсесія корпоративним стилем початку нульових.  

Естетика офісної сирени – це не лише про зовнішній вигляд, а й – романтизацію покоління Z власного життя. Офісний стиль Y2K дозволяє приміряти образ Жизель Бюндхен з культового фільму «Диявол носить Прада», тим самим урізноманітнити корпоративний одяг та додати нових барв робочим будням.   



01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Стиль офісної сирени елегантний, жіночний, з вишуканою і нейтральною кольоровою палітрою. Відтінки коричневого, сірого, чорного, білого з вкрапленнями, як-от леопарду, стануть головними орієнтирами. Напівпрозорі облягаючі водолазки, спідниці-олівці, мініспідниці, піджаки на ґудзиках, сорочки, колготки – усе це є основними елементами цієї естетики. Сирена є прихильницею підборів, туфлі-човники на шпильках є найбільш бажаними. У стилістиці вона уникає балеток і кросівок. 



Markgong Spring 2024
Markgong Spring 2024
Markgong Spring 2024
Markgong Spring 2024
Markgong Spring 2024
Markgong Spring 2024
01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Серед аксесуарів чільне місце посідають вузькі окуляри. Амбасадоркою цієї форми є Белла Хадід, яка їх впроваджувала у свої образи задовго до популярності цієї естетики. Офісна сирена надає перевагу мінімалістичним і вишуканим прикрасам: браслети в стилі Cartier, сережки-перлини Chanel та довгі ланцюжки на шию. Сумка через плече її вибір – червона або з леопардовим принтом – вона знає кращий вибір для себе. 



01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Макіяж офісної сирени стриманий і класичний, з характерними для періоду тонкими бровами. Шкіра зволожена, але водночас матова від пудри. Вона носить трохи рум'ян і контуру, аби підкреслити риси обличчя. Макіяж очей – головний її секрет. Вдень сирена обере коричневі або світло-бежеві тіні та чорну підводку для очей, однак ближче до вечора її погляд стане хижим за рахунок ефекту котячого погляду. Що стосується губ, то якщо вона зробить макіяж очей більш виразним, то обмежиться блискучими губами і темним лайнером. У іншому випадку офісна сирена може додати трохи червоної помади. 



ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).