Видавництво Assouline отримало власний колір Pantone

Новини
01.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Фірмовий колір книжкового Дому
ПОДЕЛИТЬСЯ

Видавництво Assouline об’єдналося разом з Pantone, аби створити власний фірмовий колір. Колаборацію присвятили 30-річчю книжкового Дому, яке відзначається вже в цьому році. Колір отримав назву Assouline Red.

Креативний директор Проспер Ассулін, який заснував бренд у 1994 році разом зі своєю дружиною Мартіною, ділиться: «Новий відтінок стимулює уяву, уособлюючи красу та енергію, підносячи почуття до мистецтва та мудрості знань».

Водночас син подружжя Алекс, який продовжує працювати над сімейним бізнесом, розповідає, що жодне створення обкладинки видань Assouline не обходиться без відкриття книги Pantone. Червоний відтінок він асоціює зі спогадами про пастель зі знаменитої паризької крамниці художніх товарів Sennelier, яку використовували для коментування робіт. 

Новий колір Дому застосовуватимуть не лише в промо-кампаніях, частина з котрих присвячена прийдешньому Дню Святого Валентинас: також відтінок стане особливістю інтер’єрних деталей як у власних, так і партнерських магазинах.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).