Розглядаємо: ігри на майданчику у новому кампейні Bottega Veneta

Новини
02.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Грайливий настрій у весняно-літньому сезоні
ПОДЕЛИТЬСЯ

Bottega Veneta запрошує нас якнайшвидше поринути в авантюрну й пригодницьку атмосферу теплих пір року у новому кампейні весна-літо 2024. Зняті в грайливих локаціях Токіо американським фотографом Алексом Сотом, представником фотоагенції Magnum Photos, моделі демонстрували витончені та яскраві ансамблі.

За словами креативного директора Bottega Veneta Матьє Блазі, локації знімання репрезентують свободу, експерименти й відкриття. «"Одіссея" — подорож, яка є водночас вільною і сповненою надії», — говорить дизайнер. «Це місця, де ти можеш вигадувати власні пригоди, ризикувати, випробовувати себе по-різному».

Весняно-літня колекція, яку демонструють моделі, складається з в’язаних купальників, сітчастих суконь з помпонами, барвистих вбрань та елегантних тренчів. Всього, що потрібно для подорожей і переосмислення себе. 

«Коли я знайомлюся з роботами Матьє, я перебуваю у двох світах одночасно. Один з них глибоко фізичний — світ майстерності, який зачіпає всі органи чуття, а інший — світ мрій», — каже фотограф Алекс Сот. «Моїм основним підходом до кампейну була грайливість. Дитячі майданчики були метафорою примхливої уяви Матьє. Я хотів додати той самий дух барвистої несподіванки у свої фотографії».

Читайте також: Розглядаємо: «вуличний» кампейн Marc Jacobs із нагоди 40-річчя бренду

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).