До ювілею Гаррі Стайлза: виняткові події з життя та маловідомі факти

Стиль жизни
01.02.2024
ТЕКСТ: Андрій Доценко
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Відомий яскравими образами та неабиякою любовʼю шанувальників, британський співак та актор Гаррі Стайлз святкує свій третій ювілей. «You know it's not the same as it was» — згадуємо виняткові події та маловідомі факти про попзнаменитість. 

Співак активно підтримує Україну на своїх концертах. Влітку на концерті у Варшаві Гаррі Стайлз виступив в жовто-синьому костюмі, а виконуючи пісню «Sign of the Times», підняв прапор України і зачепив його на мікрофон. На музичному фестивалі Coachella 2022, після його виступу на екрані з'явився синьо-жовтий прапор

Перед сольною кар’єрою Стайлз належав до двох гуртів: One Direction, що став одним з найуспішніших чоловічих гуртів, та шкільного White Eskimo, якому вдалося здобути перемогу на місцевому конкурсі. У 2012 році музикант та його колеги з One Direction стали запрошеними зірками шоу Nickelodeon «iCarly» в епізоді «iGo One Direction». Врешті вони виконали тогочасний гіт «What Makes You Beautiful».

Артист має виняткове почуття стилю та може похизуватися великою колекцією костюмів, багато з яких виготовлені на замовлення від Gucci. У 2018 році Стайлз став обличчям кампейну Gucci, який був присвячений моді 1970-х років.

Гаррі Стайлз народився в невеликому місті Голмс Чапел в Англії. У чотирнадцять років він почав працювати в місцевій пекарні, тож першою його роботою було випікання виробів після школи та на вихідних. Якби з музикою у Стайлза не склалося, то, за його словами, він розглядав би можливість стати фізіотерапевтом або юристом.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).