Найкращі стрітстайл-образи з Тижня моди в Копенгагені FW24

Тижні Моди
02.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Класичний скандинавський стиль з яскравими акцентами
ПОДЕЛИТЬСЯ

Щороку Тиждень моди в Копенгагені привертає все більше уваги завдяки унікальному сталому підході до моди та новим іменам, які починають щоразу яскравіше сяяти на модній арені. Попри відсутність відомого бренду Ganni у розкладі, в межах сезону осінь-зима 2024 ми спостерігали за висхідною зіркою Nicklas Skovgaard, а також за українськими представниками — Tg Botanical, KSENIASCHNAIDER, VIKTORANISIMOV і спільною презентацією Chereshnivska, Domanof, J’amemme, Paskal та Fayina Yerenburh x VOZIANOV. 

Окремої уваги заслуговують стрітстайл-образи гостей данської столиці — традиційно нейтральна палітра не заважала експериментувати з силуетами й багатошаровими комбінаціями. Водночас поміж позачасовими вбраннями траплялися й грайливі ансамблі — головні убори дивували фактурами, а анімалістичні принти поєднувалися з хутром, протисонцевими окулярами й варіаціями металіку. Кращі стрітстайл-образи з Тижня моди в Копенгагені сезону осінь-зима 2024/2025 — дивіться нижче в добірці L’Officiel Online.

Читайте також: На радарі: гід Тижнями жіночої моди в Парижі, Мілані, Лондоні та Нью-Йорку.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).