Свято кохання: 7 ідей подарунків до Дня Святого Валентина

ПОДЕЛИТЬСЯ
Для себе чи партнера
ПОДЕЛИТЬСЯ

День всіх закоханих — теплий привід висловити свої почуття або ж вперше зізнатися в них. У будь-якому випадку, 14-те лютого — чудова данина традиціям і незайве нагадування про важливість кохати. Для того, аби в прийдешній святковій метушні не витрачати дорогоцінний витрачати час, ми склали список ідей для подарунків до Дня Святого Валентина. Даруйте партнеру чи партнерці. Або ж робіть презенти для найближчої людини в світі — самої себе. 

АРОМАТ ВІД YVES ROCHER

Забагато ароматів у парфюмерній колекції не існує. При виборі подарунку зверніть увагу на туалетну воду від бренду Yves Rocher. Жіночий аромат Comme Une Évidence має ольфакторні ноти бергамоту, дамаської троянди та пачулі, а свіжий та яскравий L`Evidence занурить в неошипрову піраміду з магнолією та персиком. Для чоловіків обирайте туалетну воду Ambre Noir з деревно-мускусними нотами чи Bois de Sauge з інтенсивним звучанням шавлії, гваякового дерева та пачулі. 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

ІГРИСТЕ ВИНО ВІД СAVA

Якісне вино — завжди безпрограшний подарунок. Сava — це один з найуспішніших прикладів у світі ігристих вин, створених за класичним методом виробництва. Назва вина походить від старовинних підземних винних льохів, де його зберігали винороби. Ці льохи і називали «кавами». Напій Arte Latino Cava Brut відзначається свіжим ароматом, у міру яскравим з хлібними відтінками, перепічки та зеленого яблука. Інше знакове вино бренду — Arte Latino Cava Brut Rose — має інтенсивний, достатньо свіжий та фруктовий аромат, у якому домінують відтінки малини та суниці.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

ОБРАЗ ВІД KAMERON

Серед образів від Kameron редакція L’Officiel обрала як базові, так і трендові речі, які стануть чудовим подарунком для вашого партнера чи партнерки. Наприклад, сумка SICILY — знаковий аксесуар та позачасове вкладення. Якщо у День всіх закоханих ви плануєте романтичну вечерю, зверніть увагу на чорну сукню бренду Dolce&Gabbana довжини міді з шовковим бюстьє або сукню міні з акцентними ґудзиками від Balmain

Шерстяний жакет Tuxedo від SAINT LAURENT — ще одна невід'ємна річ, яку хочеться дарувати та отримувати в подарунок. Винятком не стає і косметичка з логотипом бренду: її універсальний розмір дозволяє зберігати б’юті-засоби як вдома, так і брати з собою в подорожі.

Обираючи подарунки для чоловіків, підбирайте одяг, який пасуватиме стилю життя вашого партнера. Якщо в його гардеробі переважають класичні речі, ідеальним вибором стане темно-синій кашеміровий гольф Dolce&Gabbana, а доповнити кежуальний образ чудово допоможе светр Balmain.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Турбота ПРО ЗДОРОВ’Я ВІД PHILIPS

Турбота про здоров'я близьких — це безперечний прояв любові. Philips Sonicare Prestige 9900 із технологією SenseIQ — найдосконаліша та найсучасніша потужна зубна щітка бренду Philips, яка може стати ідеальним подарунком до прийдешнього свята. Маючи підсилення ефективної звукової технології за допомогою штучного інтелекту, щітка визначає й адаптує чищення для комплексного й завжди належного догляду за ротовою порожниною.

Щітка адаптується в реальному часі під стиль чищення, піклуючись про зуби та ясна. Крім того, ви отримуєте звіти про перебіг чищення. У спеціальному застосунку Philips Sonicare ви зможете знайти персоналізовані вказівки, засновані на вашому досвіді чищення зубів.

Щітка Philips Sonicare Prestige 9900 має елегантну та компактну конструкцію, яку зручно брати з собою. Легке заряджання втілюється за допомогою підставки та платформи в мінімалістичному стилі, а дорожній футляр із USB пасуватиме до будь-якого стилю подорожей. 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Предмети краси від Brocard

Кохання — це красиво, тому доречними подарунками для найближчих стануть б’юті-продукти. TheBalm Nuit Mascara — розкішна туш для вій. Чорна, стійка, насичена пігментами та водночас практично невагома, туш з конічною щіточкою покриває вії щільною вуаллю. Набір Natura Bisse C+C Vitamin містить два продукти для догляду за обличчям з протисонцевими властивостями, які будуть особливо доречними прийдешньої весни. Інший бажаний подарунок — набір Payot Cracker Noel, який складається з чотирьох продуктів, що дозволять скласти повноцінну доглядову рутину.

Парфумована вода Maison Noir Volantis 685 містить теплу база з амброксану та деревини кедра, а шкіряні акорди та нотки шафрану підкреслять неповторну індивідуальність отримувача подарунку. Водночас аромат Elizabeth Arden White Tea випромінює добробут і заряджає позитивом. У цьому випадку це не поетичний зворот, а науковий факт, оскільки парфумерна композиція створена з використанням ексклюзивної технології VivaScentz™. Це сенсорна інновація, що дає змогу так підібрати інгредієнти, щоб вони не просто гармонійно звучали, а й пробуджували відчуття радості та затишку.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Свічка «Повітруля» від NADRA 

Повітруля – український міфологічний персонаж, донька нестримних карпатських вітрів. Гори – її дім, місце найвищого всеоcяжного щастя. Керамічна свічка «Повітруля» створена майстрами бренду NADRA для затишних вечорів, наповнених внутрішньою рівновагою та спокоєм. Повітруля така ж яскрава, як і міф про неї. Це волелюбна, стрімка, ласа до кохання жінка-птах. Вона зробить все заради нестримної любові – огорне своїми гігантськими квітчастими крильми, щоб зігріти та подбати про вас.

Глибокий аромат ладану з пряним мускусом занурить у простір, де ви можете розмірковувати про високе та вічне. Cвічка виготовлена з натурального соєвого воску. Її час горіння – 10–12 годин. Коли ж віск закінчиться, посудину можна використати повторно для перезаливання свічки або ж використовувати як елемент декору.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

НАЙІНТИМНІШІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ВІД SVAKOM

Свято 14 лютого відкриває двері для найпотаємніших фантазій! У такому випадку варіантом подарунку стануть іграшки для дорослих від Svakom. Вони допоможуть обом партнерам втілити найсміливіші мрії. До того ж, сучасні інтерактивні девайси — це справжня знахідка для закоханих на відстані, адже дозволяють отримувати насолоду одночасно.

Pulse Lite NEO від Svakom — вакуумний стимулятор зручного дизайну з можливістю не тільки перемикати режими, а й регулювати інтенсивність. Класичне віброяйце Ella NEO підійде як для зовнішньої, так і внутрішньої стимуляції, а виконане в особливій формі Phoenix NEO 2 можна носити навіть під одягом. Ava NEO — вібратор, створений для глибокого проникнення. Як і всі попередні девайси, він підходить для застосування в воді.

Щодо чоловіків інтерактивний мастурбатор Sam NEO створений для поціновувачів оральних пестощів: він не тільки вібрує, а й працює з ефектом посмоктування. Для реалістичних відчуттів ідеально підійде Alex NEO 2, який відтворює зворотньо-поступальні рухи, а в Hannes NEO додатково реалізована функція підігріву.

Усіма цими іграшками можна керувати за допомогою смартфону, просто встановивши відповідний застосунок. Навіть якщо ви будете на величезній відстані один від одного, ви зможете керувати як своєю іграшкою, так і пристроєм партнера чи партнерки.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).