Louis Vuitton запускає ютуб-шоу «Nicolas Ghesquière: Shaping Fashion»

Новини
13.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Louis Vuitton відкриває нову захопливу цифрову главу – ексклюзивне шоу на YouTube «Nicolas Ghesquière: Shaping Fashion», аби дослідити десятирічну спадщину артдиректора жіночих колекцій модного дому. Відстежуючи витоки своєї легендарної кар'єри, дизайнер-візіонер запрошує безліч друзів і колег взяти участь у відвертій розмові, що охоплює теми від кіно до музики і моди, а також рясніє авторськими анекдотами.

Після перших двох епізодів з амбасадорками дому – Еммою Стоун і Дженніфер Коннеллі – шоу розповість про десять років роботи Ніколя Геск’єра в Louis Vuitton, а також про важливі моменти і постатей, які повпливали на його творчий шлях.

«Це шоу було чимось абсолютно новим для мене. Було дуже приємно озирнутися назад, поміркувати і посміятися з того, як пролетіли ці десять років...і це подорож, яка була сформована завдяки чудовим друзям у кожному епізоді! Зважаючи на сучасний темп життя, особливо важливо сісти і трохи пригадати», – каже Ніколя Геск’єр.

Серії, що тривають по десять хвилин, озвучують журналістки Лінн Хіршберг та Сільвія Жоріф, які керують дискусіями, щоб передати дух та історії художнього керівника. Перший епізод з Ніколя Геск’єром у розмові з Еммою Стоун вийшов на цифрових каналах Louis Vuitton 13 лютого. 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).