Розглядаємо: Bad Bunny стає твором мистецтва у кампейні Jacquemus

Новини
13.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Муза дизайнера
ПОДЕЛИТЬСЯ

Скульптура або витвір мистецтва — це лейтмотив, який проходив крізь нову колекцію Jacquemus весна/літо 2024. Для демонстрації цієї ідеї бренд презентує кампейн із музою та новим улюбленцем модної індустрії пуерто-риканським виконавцем і репером Bad Bunny, що «перевтілюється» в скульптуру.

Універсальні й авангардні — співак позує на кам’яному постаменті в структурному одязі вигадливих форм з останньої колекції Jacquemus. На зображеннях Bad Bunny постає в чорному шкіряному ансамблі, укороченій куртці з анімалістичним принтом, яскравому червоному образі з круглою вставкою на талії, а також оголеним, демонструючи численні татуювання. Бренд знову звертається до оди мистецтва, яка ілюструвалася на останньому показі в музеї сучасного мистецтва Fondation Maeght.

Для виконавця це не перша співпраця з Jacquemus: на «Мет Ґала» 2023 року він з’явився в білому костюмі бренду зі шлейфом та вирізом на спині, доповненому перловими сережками й срібною прикрасою на шиї. Bad Bunny також знявся в грайливому кампейні Le Splash 2022 року із пляжною атмосферою. Напередодні репер до того ж став героєм ще одного модного дому, зокрема позував разом із Кендалл Дженнер у вірусному зніманні Gucci в локації аеропорту. 

Читайте також: Шалом Гарлоу, Сінді Кроуфорд і Лінда Євангеліста — культові супермоделі у кампейні Donna Karan.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).