Born in Ukraine: 5 молодих українських fashion-брендів, за якими варто слідкувати

Тренды
16.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Лютнева добірка редакції L'Officiel Online
ПОДЕЛИТЬСЯ

Редакція L'Officiel продовжує знайомити читачів з українськими брендами. Сьогодні ми публікуємо вже десяту частину нашої щомісячної рубрики Born in Ukraine. За час існування добірки редакція познайомилася з українськими брендами, заснованими як до повномасштабного вторгнення, так і після його початку. Маючи силу працювати в складних реаліях, вони продовжують створювати красу та ділитися нею з оточуючими.

L'Officiel Online планує і надалі розповідати про якісні продукти, які виробляються на території нашої держави попри загрозу постійних обстрілів і ракетних ударів. Нижче — предмети, які ви можете купувати, аби підтримати внутрішню економіку країни, поповнити свій гардероб та отримати максимум позитивних емоцій.

SHEVCHENKO

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

SHEVCHENKO — український бренд високоякісного жіночого одягу, який спеціалізується на трикотажних виробах, заснований двома сестрами Шевченко в Харкові. Головною метою бренду є надати кожній жінці можливість обирати стильний та актуальний одяг, сповнений коханням.

«Ніжність, впевненість та кохання до себе — саме з такими меседжами нам пишуть клієнти після отримання своїх замовлень. Нас дуже тішить, що речі SHEVCHENKO викликають не тільки естетичну задоволеність, але й емоційну. Нам з сестрою дуже важливо виготовляти не просто одяг, а разом з ним передавати особливу атмосферу» – поділились власниці бренду Олена та Світлана Шевченко.

Після початку повномасштабного вторгнення та обстрілів району в Харкові, де знаходилось виробництво бренду, все могло бути знищене вщент, проте незламний український бізнес вистояв. І зараз кожна деталь одягу SHEVCHENKO продовжує бути такою ж елегантною та довершеною. Бренд забезпечує для своїх клієнтів якісну пряжу, відбірну фурнітуру, найтрендовіші моделі та високий рівень сервісу.

Obiimy

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Obiimy — бренд шовкових аксесуарів, який дарує ніжний дотик до тіла близьким та коханим. Заснований минулого року, для підтримки українського мистецтва та економіки, переріс у колектив, який турбується про кожну деталь. Якщо це подарунок для мами, дружини чи коханої,  вони відчують турботу та обійми навіть на відстані.

Авторські принти для хусток, твіллі, маски для сну та резинок взяті з картин засновниці Світлани Сніжко. Це барвисті українські квіти, соковиті поєднання кольорів, які стилізовані під сучасні тренди та перенесені на найякісніший італійський шовк. Такі вироби залишаються актуальними крізь роки та дарують радість під час кожної їх стилізації.  

«Ми бачимо як наші аксесуари перетворюють повсякденний образ в зірковий, щоб щодня відчувати себе на висоті. Берем звичайну білу футболку, джинси і доповнюємо шовковим твіллі, наприклад «Ніжність». Насичений бірюзовий колір стане яскравим акцентом і добавить особливого шарму такому образу. Так само можна хусткою перетворити офісний look на образ на мільйон», — ділиться бренд Obiimy з редакцією.

DSM Lingerie

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

DSM Lingerie — бренд спідньої білизни, створений закоханою парою. Демонструючи свою унікальну історію та стиль, бренд надихає жінок жити життям, ніби воно — витвір мистецтва.

Створений в Україні, DSM Lingerie пишається виробництвом білизни найвищої якості. Вона не просто прикрашає, вона дарує відчуття, від яких не хочеться відмовлятися навіть удома. Основна цінність бренду — це унікальне поєднання елегантності та сексуальності, що робить кожну модель не просто красивою, а неповторною.

Бестселер бренду — комплект Roma з спідницею та рукавичками — став справжнім хітом і об'єктом наслідування. Кожен колір цього комплекту — це окремий настрій та відчуття: червоний символізує сміливу сексуальність, чорний — елегантність, бордовий — розкіш, білий — легкість і свіжість, а бежевий — природність і щирість.

DSM Lingerie не лише завоював серця шанувальниць в Україні, але й успішно представлений у Валенсії. Його унікальність та висока якість також знайшли визнання й серед українських знаменитостей. DSM Lingerie — це не просто білизна, це вираз стилю, якості та унікальності, який наразі впевнено заявляє про себя по всьому світу.

MORANDI

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

MORANDI — український бренд одягу з власним виробництвом у Києві, який створює якісні колекції з натуральних тканин. Філософія бренду — свідома та екологічна мода, яка може бути стильною. Morandi створює позачасові базові вироби, надихаючись сучасними трендами.

Колекція Fall/Winter 23-24 — про комфорт, затишок і повне єднання з природою. Натхненна природною безмежністю вона відображається у натуральності та екологічності тканин, монохромності кольорів, стриманості та універсальності речей.

Бренд Morandi надихає створювати свій неповторний стиль, виглядати елегантно і водночас природньо. Лаконічні силуети і натуральні матеріали — для тих, хто цінує якість, красу та комфорт.

CICI COCO

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

CICI COCO — український бренд з львівським корінням. Нова весняна колекція бренду отримала назву MON AMOUR. У ній зібрані головні бестселери бренду, такі як корсет із замком, брючний костюм та спідниця зі шлейфом, які представлені в елегантному червоному кольорі, щоб створювати яскравий акцент в образі, а для сміливих — і тотал червоний лук.

Колекція представлена в бутиках бренду в Львові, Києві і, звісно, онлайн.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).