Відвертий портрет: життя Селін Діон дослідять у новому документальному фільмі

Новини
16.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Від лікування синдрому м'язової скутості до особистого культової співачки
ПОДЕЛИТЬСЯ

На стримінговому сервісі Amazon Prime Video відбудеться реліз нового документального фільму «Я: Селін Діон». Зрежисована номінанткою на «Оскар» Ірен Тейлор, стрічка розповість про кар’єру й життя культової канадської співачки Селін Діон, що сьогодні лікується від синдрому м'язової скутості. 

«Останні кілька років були для мене справжнім випробуванням, це був шлях від виявлення мого розладу до навчання, як жити з ним і керувати ним, але не дозволяти йому визначати мене», — написала у своєму інстаграм-акаунті виконавиця. «Під час своєї відсутності я вирішила, що хочу задокументувати цю частину свого життя, спробувати підвищити обізнаність про цей маловідомий стан, допомогти іншим, хто має такий діагноз». Рідкісний сндром м'язової скутості, діагностований у співачки, вражає головний та спинний мозок і впливає на здатність людини рухатися.

Стрічка «Я: Селін Діон» охопить як сьогодення співачки, так і її минуле. Глядачі зможуть простежити за багатьма складовими життя Селін Діон: побачити її гастрольний гардероб, особисті речі й те, як вона проводить час у студії звукозапису, а також картина фіксує «раніше не бачене приватне життя світової мегазірки». Документальний фільм знімався понад рік, під час цього перыоду виконавиця прямувала до «відкритого» життя в умовах наявності розладу.

«Я: Селін Діон» розроблений Sony Music Vision у партнерстві з Sony Music Entertainment Canada та Vermilion Films. Фільм буде доступний для перегляду в понад 240 країнах, а дату його прем’єри оголосять згодом.

Читайте також: Що треба знати про фільм «Уроки Толерантності» про ставлення українців до ЛГБТК+ спільноти

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).