Розглядаємо: Жизель Бюндхен — героїня розарію Balmain у новому кампейні

Новини
21.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Ода любові, ода іконам
ПОДЕЛИТЬСЯ

Новий кампейн Balmain весна-літо 2024 стає нагадуванням — вже зовсім ми поринемо в теплу й квітучу весну. Головною героїнею метафоричного розарію модний дім обрав бразильську супермодель Жизель Бюндхен, яка позує в яскравих і квіткових образах з останньої весняно-літньої колекції креативного директора Олів'є Рустена.

«Очевидно, що вона [Жизель Бюндхен] легендарна красуня, але її захоплива краса якимось чином трансформується в щось ще більш потужне в поєднанні з тим непідробним щастям і впевненістю, які вона безперервно проєктувала протягом більш ніж двадцяти років», — говорить Олів'є Рустен про Жизель Бюндхен у пресрелізі. «Як на подіумі, так і на тих незліченних обкладинках та редакторських статтях, які я завжди виривав і зберігав як натхнення».

Передусім кампейн дому, знятий фотографом Рафаеля Паваротті — це «ода любові й іконам». На тлі барвистого тла Жизель Бюндхен позує в не менш барвистих мінісукнях та короткому комбінезоні, декорованих об’ємними бантами, а також квітами. У межах знімання із супермоделлю, що стилізувала Шарлотта Стокдейл і Кеті Лаялл, була також представлена нова сумка Balmain — Jolie Madame. Її силует і дизайн натхненний спадщиною засновника модного дому П’єра Бальмена. 

Читайте також: Природна розкіш: 12 найкращих моментів Сінді Кроуфорд із подіумів

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).