Стрітстайл натхнення: що одягають гості Тижня моди в Мілані

Тренды
26.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Від спокусливої строгості до моди нульових
ПОДЕЛИТЬСЯ

Тиждень моди в Мілані підійшов до кінця — саме час підбити підсумки найзнаковіших показів, як-от оновленого Gucci в баченні дизайнера Себато де Сарно, романтичної колекції Prada та несподівано прагматичного Moschino із новим креативним директором Андріаном Аппіолаза. Варто також відзначити образи гостей італійської столиці моди, які попри дощову й прохолодну погоду, демонстрували яскраві й стильні образи. 

Цього модного сезону зірки стрітстайлу балансували між спокусливою строгістю зі строгими піджаками, але водночас короткими шортами, й ансамблями нейтральних відтінків. Прослідковувалися й численні відгоміни моди нульових в образах із джинсами з низькою посадкою, потертостями, графічними сукнями й топами. Водночас у верхньому одязі домінували шкіряні куртки, тренчі та барвисті teddy coat — тенденції, які варто взяти до уваги вже цієї прийдешньої весни.

Найкращі образи гостей Тижня моди в Мілані осінь-зима 2024/2025 дивіться нижче в добірці L’Officiel Online.

Читайте також: Інтерактивний досвід у Diesel, ностальгія в Prada та дебют Андріана Аппіолаза в Moschino: як пройшов Тиждень моди fall-winter — 2024 в Мілані.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).