Професія брехуна: дивимося трейлер cеріалу «Ріплі» з Ендрю Скоттом

Новини
07.03.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Саспенс, Італія та 60-ті
ПОДЕЛИТЬСЯ

Netflix представив офіційний трейлер серіалу «Ріплі» — історії про шахрая в 60-х роках. Приймаючи роботу від багатія, він поринає в складне життя, сповнене обману й вбивств. «Він брехун. Це його професія», — говорить персонажка Дакоти Феннінг про головного героя у виконанні Ендрю Скотта («Шерлок», «Погань»). 

Сценаристом, режисером і виконавчим продюсером серіалу з восьми епізодів «Ріплі» виступив Стівен Заіллян, володар «Оскару» за сценарій до фільму «Список Шиндлера». Згідно з синопсисом, сюжет розгортається навколо Тома Ріплі — шахрая, який ледве зводить кінці з кінцями в Нью-Йорку початку 60-х років. 

Його наймає багатий промисловець задля того, щоб він приїхав до Італії й спробував переконати його сина-дилетанта Дікі Ґрінліфа повернутися додому. В офіційному трейлері герой Тома Ріплі приміряє на себе елітарне життя, з яким зіштовхується під час цього завдання: носить елегантний одяг і захоплюється мистецькими роботами, аж поки підозрілу ідилію не порушує вбивство. 

Серіал «Ріплі» створений за мотивами однойменних романів американської письменниці Патриції Гайсміт. Роль Дікі Ґрінліфа виконав Джоні Флінн («Емма»), а його cеріальну дівчину Мардж Шервуд, що підозрює Тома Ріплі в темних мотивах, зіграла Дакота Феннінг («Перша леді», «Алієніст»).

Прем’єра «Ріплі» відбудеться 4 квітня на Netflix. 

Читайте також: 7 очікуваних серіалів весни: прем’єри та нові сезони улюблених шоу

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).