Парад футуризму: дивіться найкращі образи із престуру «Дюни: частина два»

Тренды
12.03.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Із Зендаєю, Тімоті Шаламе й Флоренс П’ю
ПОДЕЛИТЬСЯ

Друга частина науково-фантастичного фільму «Дюна» режисерства Дені Вільнева продовжує досягати висот, як у рецензіях критиків, що називають стрічку видовищним та захопливим прикладом кіномистецтва, так і серед громадськості. В Україні картина за мотивами знаменитих романів Френка Герберта показала найкращі результати в прокаті за більш ніж два роки, зібравши за перший вікенд 32,6 мільйона гривень. Водночас у рейтингу, що визначається сумою голосів користувачів бази даних про кінематограф IMDb, «Дюна: частина два» посіла місце серед двадцяти найкращих фільмів усіх часів.

Зендея, Тімоті Шаламе, Аня Тейлор-Джой, Флоренс П’ю й Остін Батлер — зірковий і талановитий акторський склад стрічки є безумовно одним із чинників його світового успіху. Заразом образи акторів на промозаходах — від витонченої класики до культових архівних образів — стають агрегатором знакових і віральних модних моментів, які підкреслюють епічну космічну тему фільму. L’Officiel Online зібрав найкращі образи з престуру «Дюни: частина два», які вже встигли посісти особливу сходинку в енциклопедії культових образів. 

 Зендея в сукні La Robe Spirale з колекції Alaïa осінь-зима 2024/2025, фотозахід «Дюни: частина два» в Парижі, 12 лютого Остін Батлер в Gucci із дебютної чоловічої колекції дизайнера Себато де Сарно на світовій прем’єрі «Дюни: частина два», Лондон, 15 лютого Зендея в Torishéju, Мехіко, 5 лютого Аня Тейлор-Джой в кутюрному Dior на світовій прем’єрі «Дюни: частина два», Лондон, 15 лютого Флоренс П’ю в Galvan, Мехіко, 5 лютого Зендея в Bottega Veneta в Мехіко, 6 лютого Ребека Фергюсон в кутюрному Fendi на світовій прем’єрі «Дюни: частина два», Лондон, 15 лютого Аня Тейлор-Джой в Maison Margiela Artisanal 2024 на прем’єрі «Дюни: частина два», Нью-Йорк, 27 лютого Зендея та Тімоті Шаламе в Juun.J’s в Сеулі, 21 лютого Флоренс П’ю у Valentino на прем’єрі «Дюни: частина два», Нью-Йорк, 25 лютого Остін Батлер у Haider Ackermann і Зендея в Stephane Rolland на прем’єрі «Дюни: частина два», Нью-Йорк, 25 лютого Флоренс П’ю у Valentino на світовій прем’єрі «Дюни: частина два», Лондон, 15 лютого Зендея в Louis Vuitton і Тімоті Шаламе в Givenchy на прем’єрі «Дюни: частина два», Париж, 12 лютого

Читайте також: Висхідна зірка: 15 найкращих виходів Зендеї на червоних доріжках

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).