MONATIK представив тизер альбому «Вічно танцююча людина», знятий у бомбосховищі

Новини
15.03.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
«Отже… Привіт»
ПОДЕЛИТЬСЯ

MONATIK презентував приквел «Отже… Привіт», який став анонсом четвертого студійного альбому «Вічно танцююча людина». 

У новому ролику співак з’являється перед глядачами в бомбосховищі місцевого театру, де він зачитав вірш. Саме тут, в перервах між виставами, концертами та щоденними справами, через повітряну тривогу оживає, на жаль, вже таке звичне життя для українців. Не дивлячись на постійні обстріли та ракетні атаки з боку росії, культурне життя в Україні продовжує жити та розквітати, а мистецтво живе всупереч тому, що його хотіли зламати.

Основна ідея нового етапу у творчості артиста —  це розвиток музичного та танцювального мистецтва всупереч всьому, що відбувається навколо, об’єднуючись з однодумцями та створюючи власне ком’юніті людей.

«Я завжди вважав, що музика та мистецтво мають приносити суспільству користь та дарувати позитивні емоції. А у такі надскладні часи як зараз, я вбачаю в цьому особливу місію, адже нам цього дуже не вистачає.

По-перше, музика об’єднує. На моїх благодійних концертах я постійно бачу скільки приходить сімей та людей різних поколінь. Це дозволяє зібрати нам ще більше коштів для наших захисників та захисниць, даруючи людям позитивні емоції та піклуючись про ментальне здоров’я. По-друге, на мою думку, музика має розвиватись та ставати на рівень цікавішою», — ділиться MONATIK.

Прем’єра кліпу лід-синглу нового альбому відбудеться вже 22 березня.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).