Космічна одіссея: Ніколя Ді Феліче створить кутюрну колекцію для Jean Paul Gaultier

Новини
18.03.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Висока мода від креативного директора Courrèges
ПОДЕЛИТЬСЯ

Хоч Жан-Поль Готьє пішов із моди у 2021 році, його спадщина продовжує жити в кутюрних колекціях висхідних талантів. Наступним гостем-дизайнером у Jean Paul Gaultier стане Ніколя Ді Феліче, креативний директор Courrèges.

Його колекція високої моди для модного дому буде представлена в червні в межах паризького сезону Haute Couture осінь-зима 2024/2025. Вона маркуватиме сьомий гостьовий дебют у Jean Paul Gaultier.

Попереді колекції високої моди для дому створили дизайнери Сімон Роша, Гайдер Акерманн, Жульєн Доссена з Rabanne, Олів'є Рустен з Balmain, Гленн Мартенс з Y/Project і Diesel та Чітозе Абе з Sacai.

Ніколас Ді Феліче — креативний директор Courrèges із 2021 року. Під його керівництвом модний дім, відомий космічною естетикою, набув сучасного вигляду, не втративши власні коди. Свій шлях він розпочав у мистецькій школі La Cambre в Брюсселі, працюючи над музикою. Досьє бельгійського дизайнера включає роботу з Ніколя Гескьєром у Balenciaga й Louis Vuitton та Рафом Сімонсом у Dior.

Читайте також: Парад футуризму: дивіться найкращі образи із престуру «Дюни: частина два»

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).