Аромат вашої весни: парфуми Sister’s Aroma для кожного особливого приводу

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Вибір парфумів — це відображення настрою та доповнення будь-якого образу. Адже тільки вам обирати, якою сьогодні бути: ніжною, сміливою, спокусливою, провокативною, а може все й одразу? Український бренд Sister’s Aroma створив широкий асортимент парфумів для будь-якого приводу. Нижче ви знайдете новинки бренду, а також згадаємо аромати, які давно стали бестселерами. 

Крайня новинка бренду, яка вже сподобалася багатьом жінкам — це парфум Pink Moon. Він доводить: протилежності не тільки притягуються, а й утворюють разом дещо незабутнє. Тут звучить і цитрусова кислинка, і соковиті фрукти, і троянда в серці та кедр у фіналі. Разом вони створюють композицію, яка розкривається на кожній по-різному. 

А як щодо густого та насиченого аромату, що нагадає про всі guilty pleasure життя? Black Moon — це перший поцілунок. Солодкий, але з нотою терпкості. Димний, проте одночасно пряний. Black Moon — це відповідь «так» на всі ваші бажання.

Якщо ж вам до душі щось більш провокативне, вам точно потрібен парфум Red Moon. Він допоможе створити особливий настрій та заворожить шкіряними та пряними акордами.

Можливо, ваш настрій сьогодні підкреслить гурманський аромат із сексуальним звучанням паленого цукру, пряністю рожевого перцю та м'яким шлейфом кашеміру? Тоді ваш вибір — це гіт бренду Sugar Porn. На шкірі грає легкими фруктовими, глибокими деревними, горіховими і пряними нотами. Разом — це вогненебезпечна і дика суміш, яку вдалось приборкати!

Ще один аромат, який ідеально підійде на весну — Pur Pur. Він увібрав нотки стиглої м‘якоті маракуї та ідеального відпочинку. З акцентами солодкого персику, малини, свіжої смородини та сандалу.

Рекомендуємо також спробувати Berry me — аромат бурштину та мускусних нот, які діють як афродизіак. З відтінками свіжого ялівцю, паленого цукру та соковитих ягід. Сексуальний та інтригуючий, саме для цікавої пригоди. 

Якщо ж ви обожнюєте східно-пряні аромати, Sister’s Aroma має для вас ідеальний варіант, а саме — парфум Once. Тут звучить квітка жасмину, пряний шафран та сіра амбра. Завершують композицію шляхетні відтінки білого кедра та свіжість ялинової смоли.

Бажаєте експериментів? Тоді рекомендуємо — Like cannabis but not. Блискучий аромат із цитрусовими нотами й звучанням трави ветиверу. Це синонім «трави після літнього дощу», по якій так приємно ходити босоніж. Скільки ж там залишилось до того літа? 

Ще один незвичайний аромат — Under skin. Це п'янке звучання витриманого бурбону з нотами паленого цукру, тютюнової димки й аристократичним шлейфом із пороху. Аромат ідеально лягає на шкіру й вражає в міру грубим настроєм, що змушує оточуючих прислухатися кожен раз, коли в приміщенні звучить перша нота композиції.

Для чоловіків також бренд має дещо особливе — парфум Male, з нотами джину, мускусу та розкішним шлейфом. Створює льодову, хрустку композицію на шкірі. Деревні ноти додають мужності та шляхетності аромату, а мускус залишає стійкий, розкішний шлейф. Це ідеальний варіант як для офісу, так і на вечір.

Не менш особливий — лімітований парфум Neptune, який перевипустили в рамках колаборації Sister's Aroma з державним ККБ ЛУЧ. Це той випадок, коли краса і сила об'єдналися. Аромат складається з нот витриманого бурбону, тютюнової димки та паленого цукру. Особлива нота у парфумі — запах пороху, що символічно ще раз підкреслює головний задум колаборації. А етикетка виготовлена з металу з метою передати структуру ракети «Нептун». Придбати парфум можна на сайті бренду, кількість лімітована. Прибуток з продажу перераховується на благодійність.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).