7 аксесуарів на весну від українських брендів

Тренды
29.03.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Нові колекції та мастхеви
ПОДЕЛИТЬСЯ

Якщо б ми мали обирати guilty pleasure для всіх фешионістів, це точно було б оновлення гардеробу, адже навіть затяті мінімалісти не можуть відмовити собі в такому задоволенні. Піддатися спокусі та придбати трендовий аксесуар сезону чи обрати щось куди практичніше? У добірці аксесуарів L’Officiel Online кожен знайде те, що задовільнить вашого внутрішнього шопоголіка.

Клатч-багет від Bevza

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от BEVZA (@bevza)


У колекції spring-summer — 2024 бренд Bevza представив мінімалістичний клатч з вишуканими золотими деталями. Геометрична форма аксесуару доповнюється гнучкою ручкою та стриманим брендуванням. Серед інших бажаних сумок бренду, від покупки яких складно втриматись — клатч на тонкому ремінці з золотими колосками.

Багет від The Coat

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от the COAT by Katya Silchenko (@thecoat_official)


До нової сезонної колекції The Coat увійшли сумки зі щільної в’язаної текстури, які мають стати it-аксесуаром цього року. Сумка Versatile доступна в актуальних кольорах цієї весни — рожевому, денімовому, теракотовому та холодному бежевому.

Колекція прикрас Gunia Project

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от GUNIA Project (@gunia_project)


Прикраси Gunia Project з «дутого» металу є в wish-листі всіх фешионістів. Каблучка «Придане», сережки «Голубка», підвіс «Криж» чи «Тризуб» — бренд представляє різноманітні аксесуари, натхненні українськими символами та мотивами.

«Першоцвіт» від Lutiki

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от LUTIKI (@lutiki_series)


Нова колекція Lutiki досліджує прикраси доби Київської Русі, зокрема такий аксесуар, як гуцульські зґарди. До серії ввійшли каблучки, підвіска «Зернятко», намиста та аксесуари в вигляді спіралі — найзнаковішого елементу бренду.

Акцентні прикраси від Nomis Jewelry

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от NOMIS JEWELRY (@nomis_jewelry)


Ювелірні вироби говорять усе за вас, особливо коли це прикраси від Nomis Jewelry. У новій колекції бренду — аксесуари, які стануть акцентною деталлю як повсякденного, так і вечірнього образу. Наш особистий фаворит — моно-сережка з таїтянськими чорними перлинами.

Колаборація Ksenia Schnaider х Hvoya

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Ksenia Schnaider (@itsmekseniaschnaider)


Одна з найяскравіших взуттєвих колекцій сезону — Ksenia Schnaider х Hvoya, до якої ввійшли балетки з об'ємних денімових ниток. Колаборація брендів стала не лише креативною, але й промисловою співпрацею: заготовки з деніму були створені на виробництві Ksenia Schnaider, а збірка взуття — на потужностях Hvoya.

Свічка від Ruslan Baginskiy

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Ruslan Baginskiy (@ruslanbaginskiy_hats)


У вашого робочого стола теж має бути свій аксесуар. Бренд Ruslan Baginskiy представив свічку Grain De Sel з ароматом теплих фруктів, дерева та солі. Скульптурна форма виготовлена з гутного скла, представленого в різних відтінках. Натякаючи про наближення літа, свічка Grain De Sel нагадує скляні камінці, омиті морськими хвилями, які часто можна знайти під час прогулянок узбережжям.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).