Mr.SCRUBBER представив унісекс колекцію з чотирьох парфумів, натхненних природою та красою

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Mr.SCRUBBER представив чотири стильні парфуми в великому форматі й travel size розмірі. Для зручності першого знайомства виробник пропонує набір мініверсій парфумованих вод, адже дуже важливо відчути, як аромат розкривається саме на вашій шкірі, зануритися у розкішні композиції та прожити разом з ними свої неповторні емоції. Нова лінійка позиціонується як унісекс колекція з оригінальними поєднаннями нот, натхненними самою природою та красою.

Прозорий і водночас насичений Peony in Love має чарівний шлейф із ніжної ванілі, благородного білого мускусу і сандала, він створює відчуття легкості, закохує в своє чисте звучання.

Солодкий, з терпкуватими, злегка димними нотами аромат Spicy Vanilla огортає неповторним теплом і ніжністю ванілі, створює атмосферу загадкової глибини та розкоші. 

Iodine – це аромат, який виходить за межі звичайних уявлень, це поєднання вишуканої розкоші й глибинних інстинктів: злегка розігрітої шкіри дорогого авто і напівтонів незайманих тропіків, сили стихії і впізнаваних акордів йоду.

Bright Flowers відкривається легкими свіжими нотами, зачаровує неймовірним поєднанням шовковисто-пряної півонії і витонченої магнолії, залишає в повітрі легкий мускусний шлейф з терпкими нотами амбри та махагоні, створює романтичний настрій, наповнює нескінченною природною насолодою.

Spicy Vanilla, Peony in Love, Bright Flowers і Iodine – кожен із них втілює красу й елегантність, доповнюючи ваш образ та настрій сьогодні. Зануртеся в світ ароматів від Mr.SCRUBBER з новими парфумами українського бренду. 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).