Dare you dear me!/? та TRUE STEEL: Parfum Büro оновили колекцію двома нішевими ароматами

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український нішевий бренд Parfum Büro | M-collections поповнився двома новими ароматами. До колекції М1| mood увійшов деревно-пряний TRUE STEEL, а до колекції М2 | message — квітково-фруктовий dare you dear me!/?

Як і в попередніх ароматах Parfum Büro | M-collections, їх кріейтором став власник бренду Дмитро Слесарєв. В ольфакторні композиції ідеї втілював італійський майстер Мауріціо Черіцца. Першими з новинками познайомилися українські шанувальники високої парфумерії в флагманському бутику Parfum Büro в столиці, а також у «Віддушинах від Parfum Büro» у Вінниці та Львові.

У березні 2024 TRUE STEEL та dare you dear me!/? — разом з брендом в цілому — були успішно представлені на престижній міжнародній виставці Esxence в Мілані. Наразі вони вже доступні в продажі в відомому парфумерному бутику Jovoy у Парижі, а також в мережі Duglas в Латвії, Литві та Естонії.

TRUE STEEL

«Торкаєшся поглядом інших горизонтів і розумієш, що на тебе чекає сьогодні. До завтра готовий так само, як готові скелі й море, як були й будуть стародавні та майбутні світи. Це не покликання, а радше місія, якою керуєш, тому що здатен. Дивишся впевнено: цієї миті хтось покладається на тебе. Сьогодні ти і є простір. Ти – час. Tи – порятунок».

ВЕРХНІ НОТИ: лимон, м'ята, рожевий перець, чорна смородина, ягоди ялівцю, корінь ангеліки.

СЕРЕДНІ НОТИ : жасмин, коріандр, полин, шавлія мускатна, листя вербени.

БАЗОВІ НОТИ: ветивер, гваякове дерево, лабданум, стиракс, ботанічний мускус.

dare you dear me!/?

«З нею було складно і чудово. Вона бігала босоніж з невимушеною грацією і впевнено стояла на елегантних шпильках. Створювала імперії і запалювала зірки. Змушувала сади цвісти ненароком швидкоплинною посмішкою. Завойовувала ніжно. Перемагала витончено.

Щоразу його очі були сповнені бажання, захоплення, обожнювання, і ...він не наважувався. Ніби уявна прірва між ними або незримі кайдани стримували його від руху. Але зараз, цієї миті, вже не було перешкод. Вона стояла за три кроки - вершина жіночності, краси, богиня всіх пристрастей, роздивлялася його з викликом, ніби попереджаючи й провокуючи водночас: "Тільки торкнися мене, тільки підійди... Чи наважишся ти сьогодні, мій любий?". Він зробив крок...»

ВЕРХНІ НОТИ: бергамот, гіркий апельсин, лимон, чорна смородина, акорд хліба, яблука Грені Сміт.

СЕРЕДНІ НОТИ: іланг-іланг, герань, магнолія, троянда.

БАЗОВІ НОТИ: амбра, бензоїн, боби тонка, ваніль, дорогоцінне дерево, мускус, пачулі.  

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).